.

Προκλητικός εμπαιγμός Δένδια προς τους αστυνομικούς ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Προκλητικός εμπαιγμός Δένδια προς τους αστυνομικούς


Αφού δεν μπορούμε να τους δώσουμε χρήματα, μπορούμε να τους πούμε μια καλή κουβέντα.» Αυτό φέρεται να είπε στο Κάρολο Παπούλια ο κ.Δένδιας στη συνάντηση τους στο Προεδρικό Μέγαρο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του bloko που ακολουθεί. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν του '''ξέφυγε'' αλλά είναι η ουσία μιας διαχρονικής πολιτικής των συντηρητικών παρατάξεων προς τους ενστόλους και τώρα της συγκυβέρνησης.enstoloi.gr



 Στα περιστατικά με τα απανωτά περιστατικά συλλήψεων από τους αδιάφθορους αξιωματικών αναφέρθηκε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδιας αμέσως μετά από την συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια τον οποίο ενημέρωσε για την κατάσταση που επικρατεί στα Σώματα Ασφαλείας.

 Συγκεκριμένα κατά την έξοδό του από το Προεδρικό Μέγαρο, ο κ. Δένδιας δήλωσε τα εξής για τους
διεφθαρμένους αστυνομικούς:

«Βεβαίως υπάρχουν και εξαιρέσεις, κακές εξαιρέσεις, αλλά είναι εξαιρέσεις. Ο κανόνας είναι ότι δίνουν τον εαυτό τους με το παραπάνω. Και πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε. Αφού δεν μπορούμε να τους δώσουμε χρήματα, μπορούμε να τους πούμε μια καλή κουβέντα.»

Νωρίτερα στη συνομιλία που είχε με τον Κάρολο Παπούλια δήλωσε ότι η αστυνομία χρειάζεται ενίσχυση και στο ηθικό και στους μισθούς και από την άλλη το πυροσβεστικό σώμα χρειάζεται μέσα. «Έχουμε μεταναστευτικό, έχουμε εγκληματικότητα, έχουμε τρομοκρατία, έχουμε απ' όλα πρόσθεσε ο κ. Δένδιας.

 «Ο ελληνικός λαός υποφέρει. Αυτό είναι γεγονός. Το τι μπορούμε να κάνουμε πρέπει να δούμε» απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Στο μεταξύ σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ για υπέρμετρη βία των αστυνομικών κατά βουλευτών του στην σημερινή κατάληψη του γραφείου του Γιώργου Μέργου ο κ. Δένδιας επανέλαβε ότι έχει διαταχθεί ΕΔΕ.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.