.

Ραντεβού στη Θεσσαλονίκη ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Ραντεβού στη Θεσσαλονίκη

Μετά τη μεγαλειώδη συγκέντρωση της Αθήνας στις 09.03.2013, οι ένστολοι και απόστρατοι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη Θεσσαλονίκη.

Τετάρτη 13.03.2013 και ώρα 13.00, στο άγαλμα του Ελ.Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη καλούνται να δώσουν ξανά ηχηρό μήνυμα μέσω της δυναμικής παρουσίας τους.
Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΣΥΣΜΕΔ Ανέστης Τσουκαράκης, ο αγώνας δεν θα σταματήσει, ενώ συγκεντρώσεις έχουν ήδη προγραμματιστεί σε πολλά μέρη της Ελλάδας.
Τα αιτήματα των ενστόλων είναι να σταματήσει άμεσα η εξαθλίωση όχι μόνο των ίδιων αλλά ολόκληρου του Ελληνικού λαού που βυθίζεται στη φτώχεια, την ανεργία και τη μετανάστευση. Όπως δηλώνουν βιώνουν τα κοινά προβλήματα με τον ελληνικό λαό, γιατί εκτός το ότι είναι οι ίδιοι κομμάτι του λαού, κάθε οικογένεια ενστόλου έχει ένα μέλος της στην ανεργία ή στην εκμετάλλευση. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο κύριος Τσουκαράκης στη συγκέντρωση του Σαββάτου, θα αγωνιστούν προκειμένου να μπορούν αύριο να κοιτάξουν στα μάτια τα παιδιά και τα εγγόνια τους, γνωρίζοντας ότι αγωνίστηκαν κόντρα στην εξαθλίωση της χώρας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.