.

Δημοσκοπήσεις σαλιγκάρια Του Γιώργου Ανανδρανιστάκη ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Δημοσκοπήσεις σαλιγκάρια Του Γιώργου Ανανδρανιστάκη


Οι δημοσκοπήσεις, όχι όλες οι δημοσκοπήσεις, αλλά ευάριθμες εξ αυτών, είναι σαν τα σαλιγκάρια, βγαίνουν δηλαδή στην επιφάνεια αμέσως μετά την βροχή.
Όχι την ευλογημένη  βροχούλα του Θεού, καλά ας είσαι άστεγος και θα δεις ευλογία, την βροχή της κατά περίπτωση προπαγάνδας εννοούμε. Κι έβρεξε πολύ προπαγάνδα αδερφέ   μου τις τελευταίες  ημέρες και να είδατε τι πάθανε οι Κύπριοι που τολμήσανε μα πούνε όχι, πεινάσανε, διψάσανε, στηθήκανε στις ουρές και στο τέλος βάλανε την ουρά κάτω από τα σκέλια κι ευτυχώς εμείς στην Ελλάδα έχουμε κυβέρνηση σοβαρή που λέει πάντα να και περιμένετε  να δείτε τι στραπάτσο έπαθε ο ΣΥΡΙΖΑ που αρπάχτηκε από το όχι των Κυπρίων.

Η βροχή κόπασε, βγήκαν τα σαλιγκάρια το ηλιόλουστο πρωινό της Κυριακής και τι είδανε τα ματάκια μας;  Το 53% των Ελλήνων θεωρεί ότι η Κυπριακή κυβέρνηση θα έπρεπε να είχε απορρίψει την πρόταση του Eurogroup, ακόμη και υπό τον κίνδυνο της άτακτης χρεωκοπίας και της επιστροφής της λίρας, ενώ μόλις το 38% έχει πειστεί για το αντίθετο. Τι ξεροκεφαλιά, τι ανοησία, τι ρηχός συναισθηματισμός, καλά ΜΕΓΚΑ δεν βλέπετε, Πάσχο δεν διαβάζετε, Πορτοσάλτε δεν ακούτε; Αν βλέπατε, διαβάζατε, ακούγατε, δεν θα λέγατε στις δημοσκοπήσεις σε ποσοστό 70% ότι η κατάσταση στην Κύπρο θα επηρεάσει αρνητικά την ελληνική οικονομία και την οικονομική κατάσταση ενός εκάστου εξ υμών, ούτε ότι, εξαιτίας του Κυπριακού, η τρόικα θα σκληρύνει τη στάση της έναντι της Ελλάδας.

Φοβόσαστε λέει επίσης  σε ποσοστά άνω του 70% ότι θα χάσετε της καταθέσεις σας, ακόμη και αυτές που είναι κάτω των 100.000 ευρώ. Χριστέ και Κύριε! Αμφισβητείτε τις ρητές διαβεβαιώσεις του Γιάννη του Στουρνάρα ότι οι καταθέσεις σας δεν κινδυνεύουν; Και καλά, τον Στουρνάρα δεν τον πιστεύετε, δεν πιστεύετε ούτε τον Φώτη τον Κουβέλη που είναι και αριστερός και δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του που η λύση δόθηκε εντός ευρώ;

Στην επόμενη μυστική συνάντηση, ο Βενιζέλος πρέπει να μιλήσει στο Κουβέλη για την ετερογονία των στόχων, ότι δηλαδή η δογματική προσήλωση στο ευρώ, μπορεί να κάνει  τον κόσμο να σιχαθεί και το ευρώ και την ευρωζώνη: Η στάση των Ευρωπαίων ηγετών στην υπόθεση της Κύπρου αποδυναμώνει την Ε.Ε. λέει το 84,6% των ερωτηθέντων, ενώ η ερώτηση μέσα έξω από το ευρώ οδεύει ταχέως  προς το 50-50, σήριαλ γίναμε, που λέει ο λόγος.

Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ, υπέστη όντως την  πανωλεθρία που προανήγγειλε ο Μουρούτης και εν γένει Μουρούτηδες από το twitter: Στην δημοσκόπηση της MRB μείωσε, σε σχέση με την αμέσως προηγούμενη δημοσκόπηση, τη διαφορά του από τη ΝΔ κατά 1%, στην δημοσκόπηση της Αlco μείωσε τη διαφορά κατά 0,7% και στην δημοσκόπηση της MARC είναι πρώτος έχοντας χάσει το συγκλονιστικό ποσοστό του 0,3%. Δηλαδή ένας που δήλωνε πριν από την υπόθεση της Κύπρου ότι θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ, τώρα δηλώνει ότι δεν θα ψηφίσει, έφτασε το τέλος σας κουφάλες αριστεροί.

Πριν λίγες ημέρες και μετά από την αναταραχή στην Κύπρο, είχε βγει και μια δημοσκόπηση του Τμήματος Στατιστικής του Πανεπιστημίου Πατρών, η οποία έδειχνε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι 3,5% μπροστά. Κάτι τέτοιους τραμπουκισμούς κάνουνε τα Πανεπιστήμια και αναγκάζουνε την κυβέρνηση να τα μακελεύει με την «Αθηνά» που κανονικά θα έπρεπε να λέγεται «Προκρούστης».



Πηγή: Αυγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.