.

ΠΟΑΣΥ: Πρόσκληση σε Γενικό Συμβούλιο ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

ΠΟΑΣΥ: Πρόσκληση σε Γενικό Συμβούλιο

Προς: Τις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
  Η συνεχιζόμενη οικονομική ύφεση εγκλωβίζει την αστυνομική οικογένεια σε ένα περιβάλλον φτώχειας και απαξίωσης, ενώ την ίδια ώρα το λειτούργημα του αστυνομικού δεν έχει τύχει ακόμα εκ μέρους της Πολιτείας της αναμενόμενης προσοχής και ανταπόκρισης, με το ρυθμό που επιβάλλουν οι τραγικά επικίνδυνες και κρίσιμες περιστάσεις.
  Παρά τις συνεχείς οχλήσεις μας προς την Ηγεσία και την αδυναμία της να ανταποκριθεί θετικά και άμεσα στα υποβληθέντα υπερώριμα αιτήματά μας, από την πλευρά μας εκφράζουμε για άλλη μια φορά τη βούλησή μας να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων συνεπείς στις θέσεις και στις διεκδικήσεις μας, σε πείσμα όσων μας θέλουν ανενεργούς και ταπεινωμένους στα κελεύσματα εξωθεσμικών κέντρων «εξουσίας».
  Προκειμένου να υπάρξει ενδελεχέστερη ενημέρωση και συντονισμός των δράσεών μας, σας καλούμε να συμμετάσχετε στο Γενικό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο Τετάρτη 17/04/2013 (ώρες 16.00 έως 19.00) και Πέμπτη 18/04/2013 (ώρες 09.00 έως πέρατος) στη ΓΑΔΑ (Λ. Αλεξάνδρας 173 - Αθήνα), εστιάζοντας με ιδιαίτερη έμφαση στην απαίτηση άμεσων λύσεων για συγκεκριμένα φλέγοντα ζητήματα, όπως:
  Έκδοση - ανακοίνωση υπηρεσίας σε εβδομαδιαία βάση, απογραφή αστυνομικών στην κατηγορία ΤΕ., λέσχες εστίασης, Κώδικας Μεταθέσεων, Πειθαρχικό Δίκαιο, Αναδιάρθρωση Υπηρεσιών, ρύθμιση νυχτερινών. Μισθολόγιο, επικινδυνότητα εργασίας, Υγιεινή και Ασφάλεια κλπ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.