.

Νεολαία ΣΥΝ προς Βενιζέλο: Η πλάκα τελείωσε ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Νεολαία ΣΥΝ προς Βενιζέλο: Η πλάκα τελείωσε

«Μη ανεκτές από την ριζοσπαστική αριστερά και την αγωνιζόμενη κοινωνία» χαρακτηρίζει η Νεολαία Συνασπισμού τις αναφορές του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, προς τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής. Η συμπεριφορά του προσιδιάζει σε σερίφη και όχι στον αρχηγό ενός κόμματος του 5%, αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Νεολαία Συνασπισμού καταδικάζει  τις «χυδαίες φράσεις, σεξιστικά υπονοούμενα και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς» του κ. Βενιζέλου, τονίζοντας ότι οι επιθέσεις αυτές  «αποδεικνύουν για μια ακόμα φορά το πραγματικό πρόσωπο των μνημονιακών σωτήρων της χώρας».
Ο  κ. Βενιζέλος «δεν έχει καταλάβει ότι η συμπεριφορά που προσιδιάζει σε σερίφη, όταν αφορά τον αρχηγό ενός κόμματος του 5%, αν δεν είναι αστεία, είναι άκρως προκλητική. Δεν έχει καταλάβει ότι απέναντί του δεν έχει τους πιστούς υπηκόους του αλλά αγωνιστές και αγωνίστριες που γνωρίζουν πολύ καλά τις ευθύνες του για την κατάσταση που αντιμετωπίζουν εδώ και τρία χρόνια οι εργαζόμενοι και η νεολαία», επισημαίνεται.

Γίνεται επίσης λόγος  «δήθεν δυναμικό ηγέτη που ενώ συμπεριφέρεται με ακραίο σεξισμό σε βουλευτίνες της Αριστεράς, την ίδια στιγμή είναι πειθήνιος υλοποιητής των εντολών των εκπροσώπων του ελληνικού κεφαλαίου και της τρόικα».

«Τελείωσε η πλάκα», καταλήγει η ανακοίνωση, «παραθέτοντας τα λόγια του ίδιου του κ. Βενιζέλου». 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.