.

Εσώρουχο επιτίθεται στους βιαστές και ειδοποιεί την Αστυνομία! ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Εσώρουχο επιτίθεται στους βιαστές και ειδοποιεί την Αστυνομία!

Ένα εσώρουχο που θα «επιτίθεται» στους επίδοξους βιαστές σχεδίασαν δύο νεαρές γυναίκες από την Ινδία. Όταν το αγγίζουν οι επίδοξοι βιαστές θα παθαίνουν ηλεκτροσόκ, καθώς θα τους διαπερνά ρεύμα 3800 kilovolt, ενώ ταυτόχρονα θα ειδοποιείται και η αστυνομία.
Μετά την «εξουδετέρωση» του δράστη, το «έξυπνο»-εσώρουχο θα στέλνει αυτόματα γραπτό μήνυμα στην αστυνομία ή τα μέλη της οικογένειας του θύματος, με την τοποθεσία της επίθεσης μέσω GPS.

Οι αισθητήρες πίεσης που θα είναι ραμμένοι επάνω στο εσώρουχο, γύρω από την περιοχή του στήθους, θα προκαλούν ηλεκτροσόκ μετά από ξαφνική και απότομη πίεση.

Η Manisha Mohan, φοιτήτρια μηχανικής που συμμετείχε στην ομάδα που το κατασκεύασε, ανέφερε στους Times της Ινδίας: «Όποιος προσπαθήσει να βιάσει μια γυναίκα θα πάθει το σοκ της ζωής του, μόλις ενεργοποιηθούν οι αισθητήρες, ενώ ταυτόχρονα θα ειδοποιείται η αστυνομία και η οικογένεια του θύματος».

«Πήγαμε σχολείο σε μοναστήρι, όπου μας έμαθαν να είμαστε καλοί στους άλλους και να είμαστε χαμογελαστοί. Όταν όμως βγήκαμε έξω στον κόσμο, το σκληρό κόσμο, συνειδητοποιήσαμε ότι κινδύνευε η καθαρότητα και η ακεραιότητά μας. Οι γυναίκες δεν προστατεύονται ούτε από το νόμο. Έτσι μας ήρθε η ιδέα να προστατεύσουμε μόνες μας τον εαυτό μας από την ενδοοικογενειακή και κάθε είδους παρενόχληση καθώς και αυτή που υφιστάμεθα στους χώρους εργασίας μας» πρόσθεσε.

Η Rimpi Tripathy και η Manisha Mohan (κάτω), φοιτήτριες μηχανικής






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.