.

Προσαγωγή πολίτη επειδή είπε γαϊδούρι τον Πάγκαλο ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Προσαγωγή πολίτη επειδή είπε γαϊδούρι τον Πάγκαλο






Φραστική επίθεση από πολίτη δέχθηκε το μεσημέρι ο πρώην, υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος, ενώ βρισκόταν στη λίμνη της Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο πολίτης στο enikos.gr είδε τον πρώην υπουργό στην λίμνη της Βουλιαγμένης και σχολίασε: «Δείτε το γαϊδούρι που έχει το θράσος να έρχεται και για μπάνιο». Ο κ. Πάγκαλος τον πλησίασε με το μπουρνούζι του και του ζήτησε να επαναλάβει. 'Οταν ο πολίτης επανέλαβε όσα είχε πει, ο πρώην υπουργός κάλεσε τον αστυνομικό της ασφάλειάς του ο οποίος ζήτησε τα στοιχεία του και όταν εκείνος αρνήθηκε κάλεσε την άμεση δράση.



«Αμέσως ήρθαν 5 περιπολικά της αστυνομίας και δύο μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ» είπε ο πολίτης και πρόσθεσε «Με έφεραν στο Α.Τ. της Βουλιαγμένης όπου ενημερώθηκα ότι ο κ. Πάγκαλος υπέβαλε μήνυση εναντίον μου, ρώτησα αν μπορούσα να υποβάλω κι εγώ μήνυση κατά του πρώην υπουργού και αν θα έμενε και εκείνος μαζί μου στο αστυνομικό

Λίγη ώρα αργότερα αφέθηκε ελεύθερος
τμήμα. Εμείς πάντως θα τον αναζητήσουμε μου απάντησαν οι αστυνομικοί με τους οποίους δεν έχω κανένα πρόβλημα γιατί αντιλαμβάνονται και εκείνοι την αγανάκτησή μου ως πολίτη αυτής της χώρας».









0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.