.

Στη Μανωλάδα μεταβαίνει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Στη Μανωλάδα μεταβαίνει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ

Ενώ η χώρα συγκλονίζεται από τη δολοφονική επίθεση εναντίον των μεταναστών εργατών γης στη Μανωλάδα, η κυβέρνηση εξακολουθεί να αδρανεί κατά προκλητικό τρόπο. 
Από τη μεριά του ο ΣΥΡΙΖΑ, εκφράζει την πολιτική βούληση του να σκήσει κάθε δυνατή πίεση ως αξιωματική αντιπολίτευση στην κατεύθυνση όχι μόνο της τιμωρίας των ενόχων της επίθεσης, αλλά και του τερματισμού των άθλιων συνθηκών εργασίας των εργατών γης.  

Αύριο το πρωί κλιμάκιο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ θα μεταβεί στη Μανωλάδα για να επισκεφτεί τους μετανάστες που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, να ενημερωθεί από τις αρμόδιες Αρχές για τις κινήσεις που κάνουν αναφορικά με το ζήτημα, καθώς και να συνομιλήσει με παράγοντες της τοπικής κοινωνίας.

Το κλιμάκιο αποτελείται από τον εκπρόσωπο τύπου του κόμματος Πάνο Σκουρλέτη, τους βουλευτές Θεανώ Φωτίου, Ειρήνη Αγαθοπούλου, Αφροδίτη Σταμπουλή, Έφη Γεωργοπούλου Σαλτέρη και Κώστα Μπάρκα, τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας Τασία Χριστοδουλοπούλου και Πάνο Λάμπρου, καθώς και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Κώστα Μαρματάκη και Ηλία Χρονόπουλο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.