.

Στόχος του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Δένδια η διάλυση συνδικαλισμού στα Σώματα Ασφαλείας. ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Στόχος του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Δένδια η διάλυση συνδικαλισμού στα Σώματα Ασφαλείας.

Τάσος Μανιάτης Γ.Γ της Ένωσης Αξιωματικών του Π.Σ (ΕΑΠΣ)
Απαγορεύεται πλέον  με τη βούλα του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους και την  βούληση της συγκυβέρνησης (ΝΔ -  ΠΑΣΟΚ -  ΔΗΜΑΡ),  η συμμετοχή των αστυνομικών με στολή σε εκδηλώσεις και πορείες με σκοπό, αφενός  τα αιτήματα του κλάδου να μην προβάλλονται και αφετέρου να απαγορευτεί η  οποιασδήποτε μορφή αντίδρασης, ενάντια στους διαχειριστές των μνημονίων.

Αντί ο Υπουργός και η τρικομματική κυβέρνηση να σταματήσουν να παίρνουν μέτρα πού εξαθλιώνουν τους ενστόλους,  μειώνοντας τοιουτοτρόπως και  την επιχειρησιακή δραστηριότητα των Σ.Α, αποφάσισαν να τρομοκρατήσουν το Προσωπικό τους και να σταματήσουν κάθε μορφής αντίδρασης στην κόλαση πού έχουν επιβάλει, στους ιδίους, στις οικογένειές τους, αλλά και σε όλο τον Ελληνικό λαό.
Οι κατακτητές και οι διαχειριστές των πολιτικών τους, τρομοκρατήθηκαν από τις μαζικές διαμαρτυρίες των ενστόλων και επιδιώκουν να κάμψουν κάθε μορφή αντίδρασης στον σκληρό πυρήνα του Δημοσίου, τα Σ.Α.
Βέβαια για να φτάσουν ως εδώ άσκησαν πειθαρχικούς ελέγχους σε συνδικαλιστές, δημοσιοποίησαν τη βούλησή τους να καταργήσουν την απλή αναλογική στην εκλογή των συνδικαλιστικών εκπροσώπων στην ΕΛ.ΑΣ και τώρα τους ανακοίνωσαν ότι αποδέχθηκαν τη γνωμοδότηση του νομικού συμβουλίου του κράτους που απαγορεύει να φοράνε στολή στις κινητοποιήσεις . Προσπαθούν να τρομοκρατήσουν και να  φιμώσουν τους αστυνομικούς και κατ επέκταση τους Πυροσβέστες και Λιμενικούς.  
Μην ξεχνάμε ότι παρόμοια τρομοκρατία έχει εφαρμοστεί όλο αυτό το διάστημα στους συναδέλφους μας εργαζόμενους στις Ένοπλες Δυνάμεις, όπου οι τιμωρίες συνδικαλιστών τους για την ένστολη παρουσία τους σε διαμαρτυρίες, καθώς και οι απειλές με σκοπό  να διαλύσουν τον συνδικαλισμό και την αντίσταση στο χώρο τους, έχει πάρει την μορφή Χιονοστιβάδας.  
Η πολιτική και φυσική ηγεσία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη ακολουθεί το δρόμο που χάραξε ο ΓΕΕΘΑ στην ποινικοποίηση της στολής. Θα πρέπει να γνωρίζει ότι ο συνδικαλισμός στα Σώματα Ασφαλείας (Π.Σ – ΕΛ. ΑΣ – Λ.Σ) δεν παραχωρήθηκε αλλά κατακτήθηκε με αγώνες , αποτάξεις, αργίες και διαθεσιμότητες.
Όποιοι κατά καιρούς επιχειρήσουν να ποινικοποιήσουν τη συνδικαλιστική δράση , δεν  τα κατάφεραν. Καμιά απόφαση δεν  σταματά τη διεκδίκηση του δίκαιου των εργαζόμενων στα Σ.Α.

Όλοι οι Ένστολοι στις Ένοπλες Δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας, πρέπει να αποκρούσουν τις απειλές και διώξεις, και να καταργήσουμε στην πράξη αποφάσεις των Τρομοκρατών μας, με κοινούς Ενωτικούς αγώνες μαζί με όλους τους εργαζόμενους σε Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΣΤΑ Σ.Α ΚΑΙ ΣΤΙΣ Ε.Δ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ.
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.