.

Την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας επισκέφθηκε η βουλευτής Εφη Γεωργοπούλου-Σαλτάρη ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας επισκέφθηκε η βουλευτής Εφη Γεωργοπούλου-Σαλτάρη

Την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Γεωργοπούλου-Σαλτάρη, η οποία είχε συνάντηση με τους εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας,
ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούσαν το σοβαρό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας.
Η κ. Σαλτάρη συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ένωσης, Ηλία Παναγούλη και τη γραμματέα, Γεωργία Τσουμπελή, από τους οποίους ενημερώθηκε για όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με τους αστυνομικούς υπαλλήλους όπως το ασφαλιστικό, η μισθοδοσία και οι ελλείψεις τόσο σε προσωπικό όσο και στην υλικοτεχνική υποδομή της Α.Δ. Ηλείας, ενώ ξεναγήθηκε στους χώρους και κυρίως των κρατητηρίων όπου παρατηρείται το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Η κ. Σαλτάρη έθεσε ως ζήτημα των ελλείψεων που υπάρχουν, τη μεγάλη συσσώρευση αστυνομικών υπαλλήλων στην πρωτεύουσα της χώρας, τονίζοντας πως θα πρέπει να ζητηθεί να γίνουν μεταθέσεις από την Αθήνα προς την περιφέρεια γενικά, ώστε να στελεχωθούν τα τμήματα και οι υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας.

Επίσης η κ. Γεωργοπούλου-Σαλτάρη αναφέρθηκε και στα κρατητήρια και στον μεγάλο αριθμό κρατουμένων που αυτά φιλοξενούν, επισημαίνοντας τη θέση του κόμματος απέναντι στα ζητήματα των αστυνομικών.

«Είμαστε ξεκάθαροι ότι πρέπει με δημοκρατικό τρόπο και μέσα από μεταθέσεις-αποσπάσεις να στελεχωθούν τα τμήματα εδώ, να καλυτερεύσουν οι συνθήκες φύλαξης και κράτησης και οπωσδήποτε να μη φορτώνονται οι αστυνομικοί όλο το βάρος», δήλωσε μεταξύ άλλων η κ. Σαλτάρη.

Παράλληλα κατά τη διάρκεια της συνάντησης της κ. Σαλτάρη με τους εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, τονίστηκαν οι ελλείψεις στην υλικοτεχνική υποδομή, η οποία αφορά τον εξοπλισμό τόσο του προσωπικού όσο και των περιπολικών.

«Σε καμία περίπτωση εξακολουθώντας να στηρίζουμε μνημόνια τα οποία κάθε τόσο βάζουν καινούργιους όρους και στραγγαλίζουν ακόμα περισσότερα τα δικαιώματα των εργαζομένων και μειώνουν συνεχώς τα κονδύλια που έχουν να κάνουν με τον εξοπλισμό δεν μπορούμε να περιμένουμε κάτι καινούργιο», σχολίασε η κ.Σαλτάρη.

Τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Γεωργοπούλου-Σαλτάρη συνόδευε το μέλος της Τ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλεία, Νίκος Παπαβασιλείου.

ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.