.

Γiάννης Σταμούλης για αντιπυρική περίοδο: Χτυπάμε καμπανάκι... ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Γiάννης Σταμούλης για αντιπυρική περίοδο: Χτυπάμε καμπανάκι...

Συνέντευξη στην ραδιοφωνική εκπομή "ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ' του Γιώργου Ψάλτη, στο  ΣΚΑΙ 100.3 , έδωσε  στις 9/4/2013 ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΑΠΣ Γιάννης Σταμούλης για την προετοιμασία του Π.Σ. γιά την θερινή αντιπυρική περίοδο.
Μεταξύ των άλλων δήλωσε: ...Αυτή τη
στιγμή χτυπάμε ένα καμπανάκι. Θα πρέπει όλα να είναι στη θέση τους και δυστυχώς δεν θα είναι . Συμβασιούχοι Πυροσβέστες  για να ενισχύσουν το μηχανισμό δε φαίνεται να είναι . 4000 από το προσωπικό το δικό μας δεν μπορούν να δουλέψουν Κυριακές, νύχτες, αργίες, υπερωρίες, εκτός  έδρας.
Αυτό σημαίνει ότι η πυρκαγιά θα πρέπει να ξεκινήσει καθημερινή και μέχρι 10 ή ώρα. Μειωμένη η δυνατότητα των αεροπλάνων που διαθέτει η Πολεμική αεροπορία, παλιά τα περισσότερα από το 74, γεράσανε θα πρέπει να πάρουν  σύνταξη, κάποια από αυτά, δεν έχουμε λάστιχα στα πυροσβεστικά οχήματα, πολλά είναι σε συνεργεία, τα λεφτά στους δημάρχους και στην τοπική αυτοδιοίκηση θα πρέπει να δοθούν για να ξεκινήσουν οι καθαρισμοί..Τρίτος μνημονικός χρόνος να θυμίσω στο Π.Σ. όλες οι πιστώσεις είναι περικομμένες, αυτός είναι κακός σύμβουλος , θα τα πληρώσουμε, να κτυπήσω ξύλο, αργότερα στην αποκατάσταση….
Χτυπάμε καμπανάκι, κάθε χρόνος και χειρότερα …. Είναι μια μουρμούρα  που προστίθεται κάθε χρόνο... Δώστε εργαλεία: Λάστιχα στα αυτοκίνητά μας, ανανεώστε το στόλο, δώστε τα λεφτά στους δημάρχους και την τοπική αυτοδιοίκηση να  υλοποιήσουν  στην ώρα τους, τις  δράσεις αντιπυρικής προστασίας, ώστε να είναι ΟΛΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ , αυτή είναι η  αγωνία μας....

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.