.

Συμπαράσταση στους εργαζόμενους της ΕΡΤ ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Συμπαράσταση στους εργαζόμενους της ΕΡΤ





ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Οι Ομοσπονδίες μας, εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους με αφορμή τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας περί εξυγίανσης της ΕΡΤ, μέσω απολύσεων και ιδιωτικοποίησης ορισμένων τομέων λειτουργίας της, γεγονός που θα αφήσει στο δρόμο 2.500 εργαζόμενους.
  Η πραγματική εξυγίανση της δημόσιας ραδιοφωνίας και τηλεόρασης πρέπει να γίνει σε συνεργασία με τους εργαζόμενους σε αυτή και να υπηρετεί ένα και μοναδικό στόχο: Την πληρέστερη ενημέρωση μέσω της πραγματικής αλήθειας και την ψυχαγωγία του Έλληνα φορολογούμενου και όχι τις οποιεσδήποτε σκοπιμότητες. Η ΕΡΤ ανήκει στον ελληνικό λαό, δεν ανήκει σε καμία κυβέρνηση και σε κανένα κόμμα.
  Άλλωστε, σήμερα αναδεικνύεται σε μοναδικό φάρο πολιτισμού σε ένα ζοφερό ραδιοτηλεοπτικό τοπίο και η δημόσια τηλεόραση είναι η μόνη που αντιστέκεται στην επιχειρούμενη μαζική αποχαύνωση των Ελλήνων.
  Ως συνδικαλιστικό κίνημα, που εκπροσωπούμε τους χιλιάδες εργαζομένους στην Ελληνική Αστυνομία, εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους εργαζόμενους της ΕΡΤ που πλήττονται πέραν των άλλων κι αυτοί από τις μνημονιακές πολιτικές, παραμένοντας απλήρωτοι επί μήνες.
  Καλούμε την κυβέρνηση να σταματήσει κάθε διαδικασία εκχώρησης σε ιδιώτες του δημόσιου αγαθού της ενημέρωσης και να βάλει τάξη στον άγριο κόσμο της «τηλεοπτικής δημοκρατίας», κάνοντας πράξη, όσα κατά καιρούς έχουν εξαγγελθεί από τα τρία κόμματα που τη στηρίζουν.

ypografes_poasy-poaxia

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.