.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Ποιό είναι το πραγματικό σχέδιο για τα Μετοχικά μας Ταμεία; ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Ποιό είναι το πραγματικό σχέδιο για τα Μετοχικά μας Ταμεία;

Δυστυχώς όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν στο ότι, παρά τις περί του αντιθέτου υποσχέσεις, τόσο από τον ΥΕΘΑ όσο και από τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Καράμπελα,
σχεδιάζεται η επόμενη μέρα για το μέλλον των Μετοχικών Ταμείων χωρίς καμία ενημέρωση των άμεσα ενδιαφερομένων. Των μετόχων και των μερισματούχων.

Και εάν η αποκάλυψη σημείων των προθέσεων της πολιτείας έδειχνε ότι κάτι θετικό πάει να γίνει τότε ίσως και να είχε μικρή σημασία η δική μας ενημέρωση. Όμως όλα τα στοιχεία δείχνουν οτι επέρχεται η πλήρης διάλυση και αυτός είναι ο βασικός λόγος που δεν επιθυμούν να λάβει γνώση κανείς, πλήν των ημετέρων που έχουν αναλάβει την υπεράσπιση του έργου των αρμοδίων, εκ των έσω, όπως συνήθως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις.

Η ΑΝΕΑΕΔ έστειλε την παρακάτω επιστολή με την οποία επισημαίνει τα παραπάνω και αποκαλύπτει, για μία ακόμη φορά, το καταστροφικό έργο που συντελείται, εναντίον των στελεχών των ΕΔ & ΣΑ.

Οι αποκαλύψεις όμως αυτές δυστυχώς επιβεβαιώνονται και απο χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία" με τίτλο "Απασφαλίζουν τον Λομβέρδο" που παρατίθεται παρακάτω.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ:
Η Επιστολή της ΑΝΕΑΕΔ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.