.

Ψώρα στο Α.Τ. Μαρκόπουλου... ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Ψώρα στο Α.Τ. Μαρκόπουλου...






Στη σελίδα των αστυνομικών της νοτιοανατολικής Αττικής στο facebook, ο πρόεδρος της προσωρινής διοικούσας της τοπικής Ένωσης Χρήστος Συνδρεβέλης, ανάρτησε το ακόλουθο σημείωμα με το οποίο καθιστά γνωστό ότι:
"Οι μισθοί μας κατακρεουργηθηκαν….δεν θα
αφήσουμε όμως να κατακρεουργηθεί και η υγεία των συναδέλφων μας. Οι αστυνομικοί του Α.Τ Μαρκοπούλου καθημερινά κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, ρισκάρουν την υγεία τους, με άμεσο κίνδυνο να προσβληθούν από το μεταδοτικό νόσημα της ψώρας.Η Ένωση μας θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την εφαρμογή του Π.Δ 45/2008.ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ……"
Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του bloko.gr με τον κ. Συνδρεβέλη μας είπε ότι 9 κρατούμενοι πάσχουν από το μεταδοτικό νόσημα και οι συνθήκες υγιεινής είναι επιεικώς απαράδεκτες και άκρως επικίνδυνες για το αστυνομικό προσωπικό, ενώ έθιξε το γεγονός πως οι οικονομικές υπηρεσίες του αρχηγείου δεν εγκρίνουν κονδύλια ούτε για απολύμανση. Μετά από αυτές τις διαπιστώσεις, κατέληξε, είναι απορίας άξιο πως ακόμα δεν έχουν προσβληθεί πέρα από τους κρατούμενους αστυνομικοί και πολίτες που επισκέπτονται αυτή την υγειονομική βόμβα.


πηγή:bloko

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.