.

Τί ισχύει για το επίδομα τέκνων των αστυνομικών; ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Τί ισχύει για το επίδομα τέκνων των αστυνομικών;

Αναγνώστης μας, μας υπέβαλε το ακόλουθο ερώτημα:
" Όπως ειναι γνωστο το επιδομα τεκνων εχει καταργηθει με τη μορφη που το ξεραμε μεχρι τωρα και θα χορηγείται με εισοδηματικα κριτηρια σε οσους το δικαιουνται.
Ηδη οπως διαβαζουμε εχει δημιουργηθει ενα νεο εντυπο το Ε21 στο οποιο θα δηλωνεις μεσω taxis τα τεκνα και απο το οποιο θα προκυπτει αν και ποσο επιδομα τεκων θα δικαιουσαι. Πλην ομως ολοι γνωριζουμε οτι το επιδομα τεκνων χορηγείται κανονικα στις
μισθοδοσιες μας πραγμα που σημαινει φανταζομαι οτι θα μας αφαιρεθει αναδρομικα. Γνωριζει το bloko την απαντηση για να ξερουμε τι μας περιμενει; "
Αρχικά αποταθήκαμε σε λογιστή και μέσω συναδέλφου του οικονομικού ρεπορτάζ στο υπουργείο Οικονομικών όπου μας είπαν πως το επίδομα τέκνων δεν είναι όπως το επίδομα γάμου που έχει κοπεί για τους δημόσιους υπάλληλους. Σε κάθε περίπτωση στο Ε21 πρέπει να δηλωθεί.
Μιλώντας στη συνέχεια με αρμόδιες πηγές του αρχηγείου της Αστυνομίας, καθώς υπήρξε και από τις δύο πρώτες πλευρές η ένσταση ότι οι αστυνομικοί υπάγονται σε ειδικό μισθολόγιο οπότε διατήρησαν τις αμφιβολίες τους.
Από τις οικονομικές λοιπόν υπηρεσίες του αρχηγείου μας διαβεβαίωσαν ότι: "Για τους δημόσιους υπαλλήλους, δεν έχει αλλάξει το καθεστώς χορήγησης του επιδόματος τέκνων. Εξακολουθεί να χορηγείται από τις υπηρεσίες τους με τη μισθολογική κατάσταση κάθε μήνα. Το ίδιο ως εκ τούτου ισχύει και για την Αστυνομία".



bloko.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.