.

VIDEO:Να φύγει η αστυνομία απο τις Σκουρίες ζητούν οι αστυνομικοί ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

VIDEO:Να φύγει η αστυνομία απο τις Σκουρίες ζητούν οι αστυνομικοί

Κραυγή αγωνίας από τους συνδικαλιστές αστυνομικούς, οι οποίοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου,
καθώς, όπως καταγγέλλουν αντιμετωπίζουν σοβαρές ελλείψεις προσωπικού και υλικοτεχνικής υποδομής. Αποτέλεσμα είναι να
μη μπορούν να αντεπεξέλθουν στο έργο τους, ενώ όπως αναφέρουν, η κατάσταση έχει γίνει δραματική από τη στιγμή χιλιάδες αστυνομικοί απασχολούνται στη Χαλκιδική, για το θέμα των μεταλλείων. "Δε μπορούμε να είμαστε ανάμεσα στους διαμαρτυρόμενους. Είναι αδιανότητο να υπάρχουν τόσες χιλιάδες αστυνομικοί εκεί στο χώρο. Έχει υποβαθμιστεί ο ρόλος του αστυνομικού, οι ακρότητες δεν οδηγούν πουθενά. Η πολιτεία πρέπει να λύσει το ζήτημα" δήλωσε στο ThessToday ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γιώργος Φεστερίδης.
Το Προεδρείο της ΠΟΑΣΥ, με επικεφαλής τον Πρόεδρο, Χρήστο Φωτόπουλο και τον Αντιπρόεδρο και Περιφερειακό Σύμβουλο της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης, Γιώργο Φεστερίδη, συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, ΑπόστολοΤζιτζικώστα, στο γραφείο του στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο ενημερωτικής συνάντησης. Παρόντες στη συνάντηση ήταν και εκπρόσωποι των προεδρείων των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων από όλες τις περιφερειακές ενότητες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Ο Περιφερειάρχης ενημερώθηκε από τους εκπροσώπους της Π.Ο.ΑΣ.Υ. για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το αστυνομικό σώμα στην ΠΚΜ, με επίκεντρο το θέμα της αστυνόμευσης στις Σκουριές Χαλκιδικής. Όπως ανέφεραν οι αστυνομικοί, λόγω της μετακίνησης προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ. στη Χαλκιδική, τα αστυνομικά τμήματα στις υπόλοιπες περιφερειακές ενότητες της ΠΚΜ αποδυναμώνονται, γεγονός που θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών.




thesstoday

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.