.

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΧΑΡΑΧΤΗΡΑ ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΧΑΡΑΧΤΗΡΑ


Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος
Ένωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος



12-6-2013

Οι απολύσεις των εργαζομένων  της ΕΡΤ και το κλείσιμο της δημόσιας τηλεοόραση δεν πρέπει να περάσει.
 

Εκφράζουμε την ιδιαίτερη ανησυχία μας για την  απόφαση  του κλεισίματος της δημόσιας τηλεόρασης της ΕΡΤ και το πέταμα στο δρόμο των χιλιάδων εργαζομένων της.
Η αιφνιδιαστική αυτή "μνημονιακή" απόφαση  με την "συνήθη πρόφαση της εξυγίανσης", κατήργησε εν μία νυκτί  το δημόσιο αγαθό  της ενημέρωσης.
Χωρίς καμία δημόσια διαβούλευση, με πρωτοφανή  τρόπο, "δημοκρατικού και ευρωπαϊκού ελλείμματος", κατέβασε το διακόπτη της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης και καταδίκασε στον εφιάλτη της ανεργίας τους εργαζομένους της και μάλιστα με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.
Η πολιτική αυτή επιλογή, δείχνει για άλλη μια φορά, την σαφή πρόθεση των διαχειριστών του μνημονίου, να προχωρήσουν σταθερά και με στυγνό τρόπο στο ξεθεμελίωμα του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του κράτους, στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και στην  εξαθλίωση του λαού μας.

Στέλνουμε την οργή και την αγανάκτησή μας για την κυβερνητική επιλογή.

Συμπαραστεκόμαστε στους χιλιάδες απολυμένους της καταργημένης ΕΡΤ, που έρχονται να προστεθούν στην μεγάλη στρατιά των ανέργων της ταλαιπωρημένης πατρίδας μας.
  
Καλούμε τους συναδέλφους σε αγωνιστική εγρήγορση και δράση για να προστατέψουμε ότι απέμεινε, να σταματήσουμε τη φωτιά που επεκτείνετε σε ότι έχει απομείνει δημόσιο στην χώρα μας.

         Για την /ΠΟΕΥΠΣ                                                           Για την ΕΑΠΣ

          Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                              Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ

           Νίκος Αθάνατος                                                            Γιάννης Σταμούλης







1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι καλά κάνουμε και συμπαστεκόμαστε στον Αγώνα των εργαζομένων και των "εργαζομένων" στην κρατική τηλεόραση για το δικαίωμά τους στη δουλειά και για το ψωμί των παιδιών τους καθώς και στο Δημόσιο χαρακτήρα της τηλεόρασης, όμως υπάρχει και μια ηθική υποχρέωση όλων αυτών που εργάζονται στην κρατική τηλεόραση απέναντι στον Ελληνικό Λαό. Είνα μια ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΝΩΜΗ για τις υπηρεσίες που προσέφεραν επί δεκαετίες στην κομματοκρατία, στους εκφραστές του κομματικού κράτους, στο δικομματικό παιχνίδι, στην ελεγχόμενη ενημέρωση και στην εξόντωση - φίμωση πολιτικών αντιπάλων των εκάστοτε κυβερνώντων και των διαφόρων νομενκλατούρων της Αθήνας και τότε θα έχουν την πραγματική και ειλικρινή στήριξη του Ελληνικού Λαού γιατί αυτή που υπάρχει σήμερα είναι στήριξη μεν αλλά με ένα μεγάλο ΟΜΩΣ ή ΑΛΛΑ.
ΘΑΝΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.