.

'Φησίν σιωπών (μιλάς με την σιωπή σου) ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ' του Τάσου Μανιάτη ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

'Φησίν σιωπών (μιλάς με την σιωπή σου) ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ' του Τάσου Μανιάτη






ΟΙ διαχειριστές των πολιτικών των μνημονίων και της τρόικα επιθυμούν να συνεχίσουν να εφαρμόζουν τις πολιτικές της οικονομικής και ηθικής εξαθλίωσης, του εν ενεργεία και εν αποστρατεία προσωπικού των Ε.Δ. και των Σ.Α.

Σύμφωνα με πληροφορίες πού δημοσιεύονται στο τύπο, ότι στην Βουλή έρχεται  η απαίτηση του οικονομικού επιτελείου της Κυβέρνησης  για να μειωθεί κατά 165 εκατομμύρια ευρώ κι όχι κατά 88 εκατομμύρια όπως προβλεπόταν από το μεσοπρόθεσμο, το κονδύλι για την μισθοδοσία των ένστολων μέσα στο 2014, δημιουργεί ανησυχία στις τάξεις των Σ.Α και Ε.Δ.

Μέχρι σήμερα, όπως συνέβη και στις περικοπές των μισθών κατά 78.000.000 ευρώ για το 2013, η σιωπή της κυβέρνησης επιβεβαίωνε το χαράτσι στο εισόδημα των ενστόλων.

Επίσης με την μείωση των λειτουργικών δομών κατά 30-40% στα Σ.Α. που στην πράξη σημαίνει κατάργηση Υπηρεσιών και Κλιμακίων, με το πάγωμα των προσλήψεων μέχρι το 2015 και την  μείωση του προσωπικού, την εμφανή σε βάθος χρόνου ιδιωτικοποίηση ειδικών τομέων των Σωμάτων Ασφαλείας, έχει ως αποτέλεσμα την μείωση της ετοιμότητας  και επιχειρησιακής δραστηριότητα των, θέτοντας σε κίνδυνο την προστασία, την Εθνική Άμυνα και  Ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας των Πολιτών  και της πολύπαθης Πατρίδας μας.



Οι συνδικαλιστές των Σ.Α. (ΕΛ.ΑΣ., Π.Σ., Λ.Σ.) και οι αγωνιστικοί εκπρόσωποι των Ε.Δ., πρέπει να συντονίσουν ΕΝΩΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ με κοινές ένστολες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για να σταματήσουν την εξαθλίωση και την απαξίωση των ιδίων και των εργαζομένων, στα Σώματα που εκπροσωπούν.

Η ένοχη σιωπή των κυβερνόντων δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να επεκταθεί στους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους των Σ.Α και των Ε.Δ.

Στόχος μας, είναι η ανατροπή των πολιτικών και των διαχειριστών τους, για να σταματήσει η κατηφόρα, πού οδηγεί: Λαό χωρίς μέλλον και μέλλον χωρίς Λαό, με ασφάλεια πολίτη και κράτους, χωρίς εκπροσώπους.



 ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ



Τάσος Μανιάτης

    Γ.Γ.  ΕΑΠΣ



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.