.

Κοινό υπόμνημα ΠΟΕΠΛΣ-ΕΠΛΣ ΝΔ Ελλάδος για τους χώρους φύλαξης κρατουμένων ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Κοινό υπόμνημα ΠΟΕΠΛΣ-ΕΠΛΣ ΝΔ Ελλάδος για τους χώρους φύλαξης κρατουμένων


Η Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. και η Ε.Π.Λ.Σ. Ν.Δ. Ελλάδος απέστειλαν από κοινό εμπιστευτικό υπόμνημα προς την ηγεσία του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. κοινοποιούμενο και στον Εισαγγελέα του Δ.Ν.Π. σχετικά με την έλλειψη στοιχειωδών όρων υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους φύλαξης κρατουμένων των Λιμενικών καταστημάτων.
Αφορμή για το ανωτέρω, υπήρξε η πρόσφατη απόδραση κρατούμενων λαθρομεταναστών από τον χώρο φύλαξης του Κ.Λ. ΠΑΤΡΩΝ και η διαθεσιμότητα συναδέλφου που εκτελούσε υπηρεσία σκοπού κρατητηρίων.

Επειδή κατά το παρελθόν ανάλογα περιστατικά δε, έχουν διαπιστωθεί και σε άλλες Λιμενικές Αρχές, θεωρήσαμε χρέος μας να καταθέσουμε τους  προβληματισμούς μας, ζητώντας παράλληλα από την Ηγεσία μας να προβεί σε όλες τις  απαραίτητες ενέργειες που να διασφαλίζουν τους όρους υγιεινής και ασφάλειας του προσωπικού και κυρίως αυτό να αισθάνεται ασφαλές και σίγουρο κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.