.

Μαν. Κεφαλογιάννης στους εργαζόμενους της ΕΡΑ: «Να είστε σεμνοί και ταπεινοί όταν μου μιλάτε»! ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Μαν. Κεφαλογιάννης στους εργαζόμενους της ΕΡΑ: «Να είστε σεμνοί και ταπεινοί όταν μου μιλάτε»!


«Να είστε σεμνοί και ταπεινοί όταν μου μιλάτε», είπε ο Μ. Κεφαλογιάννης, ο οποίος βρέθηκε στον περιφερειακό σταθμό της ΕΡΑ στην Τρίπολη, απευθυνόμενος στους εργαζόμενους και εξήγγειλε ότι η νέα ΝΕΤ θα ανοίξει την άλλη εβδομάδα με 700 εργαζόμενους και ο ραδιοσταθμός της με 300.


«Αν θέλετε να λέτε τα δικά σας εγώ δεν το δέχομαι. Να είστε σεμνοί και ταπεινοί όταν μου μιλάτε», είπε χαρακτηριστικά ο Μ. Κεφαλογιάννης, Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος απευθυνόμενος στους εργαζόμενους της ΕΡΑ δεν δίστασε να πει: «Δεν κάνατε τα ίδια όταν έπεφτε μαύρο σε ιδιωτικά κανάλια».



Ταυτόχρονα, απέφυγε να δώσει εξηγήσεις για την «κομματοκρατία» και τις παχυλά αμειβόμενες προσλήψεις, που έχουν γίνει κατά καιρούς από τα δυο κόμματα εξουσίας.

Υπερασπίστηκε την απόφαση του Μεγάρου Μαξίμου λέγοντας ότι «το πρόβλημα στην ΕΡΤ δεν είναι το υψηλό κόστος εργασίας. Είναι τα συνδικάτα» και πρόσθεσε: «Είμαστε υπέρ των εργαζομένων, αλλά όχι των αριστερόστροφων αγκυλώσεων». Επίσης, ο Μ. Κεφαλογιάννης είπε: «Στην ΕΡΤ δεν υπάρχει κομματοκρατία. Υπήρχαν κακομαθημένοι εργαζόμενοι και υπήρχε και η μονοκρατορία της ΕΡΤ». Επικαλέστηκε, μάλιστα, το παράδειγμα του BBC για να «δικαιολογήσει» του χειρισμούς του Μαξίμου λέγοντας πως «και το BBC μπήκε σε πρόγραμμα αναδιάρθρωσης έδιωξε τους μισούς και τώρα είναι το πρώτο».

Με περίσσιο κυνισμό, ο Μ. Κεφαλογιάννης συνεχίσει το ακροδεξιό του κρεσέντο και απευθυνόμενος στους εργαζόμενους της ΕΡΑ είπε: «Τα συνδικαλιστικά σας όργανα δεν ήθελαν τις αλλαγές» και πρόσθεσε: «Με 1,5 εκατ. ανέργους κανείς δεν χαίρεται με το κλείσιμο της ΕΡΤ, αλλά πολλοί εργαζόμενοι ήθελαν το παλιό καθεστώς και να διατηρήσουν τα προνόμιά τους». 

Πηγή: Αυγή

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

βρε ανα χαθείς μουλάρι ξεσαμάρωτο που μια ζωή απ το δημόσιο ζείς...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.