.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΖΥΓΟΥ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ. ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΖΥΓΟΥ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ.

                                         ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ

               ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ


                                                            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ευχαριστήρια επιστολή συγγενούς διασωθέντα

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε στο Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής και ειδικότερα σε στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πλαταμώνα, σύζυγος διασωθέντα την 26/05/2013 στη θαλάσσια περιοχή Θερμαϊκού κόλπου.


Ειδικότερα στην επιστολή επισημαίνεται: 

«Στην εποχή της κρίσης αρχών και αξιών, όπου όλα ισοπεδώνονται και χάνουν το νόημά τους στο βωμό της αδιαφορίας και της ιδιοτέλειας, το συναπάντημα με Ανθρώπους αποτελεί μία πρώτης τάξης ευκαιρία αναφοράς και επαίνου. Ο λόγος για το προσωπικό Λ.Σ. Πλαταμώνα της βάρδιας 25-06-2013 και 26-05-2013 και συγκεκριμένα για τους: Ανθυπασπιστή Λ.Σ. ΚΟΥΚΑΡΑ Ευαγγ., Ανθυπασπιστή Λ.Σ. ΤΣΙΟΥΤΣΙΟΥ Αλεξ., Κελευστή Λ.Σ. ΜΠΑΤΣΑΡΑ Αθ., Αρχικελευστή Λ.Σ. ΖΙΩΓΑ Αντ., Κελευστή Λ.Σ. ΚΑΡΑΔΟΥΚΑ Φωτ. και Κελευστή Λ.Σ. ΧΟΛΕΒΑ Κων., οι οποίοι συνέβαλλαν τα μέγιστα προκειμένου να εντοπιστεί ο σύζυγός μου, που αγνοείτο επί 20 ώρες στα νερά του Θερμαϊκού.
Αγνόησαν το ωράριο, τη θέση τους και τις προσωπικές τους ανάγκες και με μόνα όπλα τους το μυαλό, τα χέρια τους και μία τηλεφωνική γραμμή (χωρίς σκάφος, αυτοκίνητο,βενζίνες), ανταποκρίθηκαν στο καθήκον τους κατά αρχήν με επαγγελματισμό, αλλά και με μεγαλείο ψυχής που τους καταξιώνει ως ανθρώπους.
Θερμά συγχαρητήρια στο Ελληνικό Λιμενικό Σώμα που επανδρώνεται από τέτοια άξια και ικανά στελέχη.»



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.