.

ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ - ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ - ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ







 Αθήνα 15-7-2013

Συννάδελφοι

Το νέο πολυνομοσχέδιο που είναι έτοιμο να ψηφιστεί από τους διαχειριστές του μνημονίου στην ταλαιπωρημένη χώρα μας, είναι το πολλοστό  μνημόνιο-καταδίκη του λαού μας.
Η συνταγή ίδια όπως και στα προηγούμενα:  σκληρή πολιτική  λιτότητας, αφανισμού του κοινωνικού κράτους και  απολύσεις στο Δημόσιο.
Η  νέα μνημονιακή εφεύρεση: ότι  δίνεται η δυνατότητα, με Υπουργική Απόφαση, ένταξης σε καθεστώς διαθεσιμότητας υπαλλήλων, ανεξάρτητα από τις ανάγκες που καλύπτουν, ενώ  θεσμοθετούνται, επίσης, υποχρεωτικά μετατάξεις προσωπικού «όταν επιβάλλονται από το συμφέρον της υπηρεσίας υποδομής».
Μετά τη σφαγή στους υπαλληλους της ΕΡΤ, στην προκρούστεια κλίνη ανεβαίνουν
 οι σχολικοί φύλακες 
οι δημοτικοί αστυνομικοί 
οι  εκπαιδευτικοί της τεχνικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης 
οι  οδηγοί του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονική Διακυβέρνησης
Χαρακτηριστικό είναι το απόσπασμα από την ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ:
"Τα ερωτήματα, όμως, μένουν αναπάντητα: Πώς γίνεται τα 288 δισ. ευρώ που ήταν το χρέος της χώρας, πριν τα μνημόνια και τη δημοσιονομική προσαρμογή, να έγιναν ήδη 321 δισ., ενώ προηγήθηκε το PSI (κούρεμα) κατά 107 δισ. ευρώ και οι δαπάνες του κράτους περιορίστηκαν κατά 60 και πλέον δισ. ευρώ;Τι κράτος είναι αυτό που συνειδητά και σχεδιασμένα φτωχαίνει και εξαθλιώνει το λαό του, με τις πρωτόγνωρες σε μέγεθος, περικοπές των μισθών και των συντάξεων, τις κλοπές των αποθεματικών των ταμείων των εργαζόμενων, την ακύρωση των κοινωνικών παροχών, την αποδυνάμωση και απαξίωση της Δημόσιας Υγείας (ο ΕΟΠΠΥ είναι ήδη υπερχρεωμένος και τα χρέη του διευρύνονται όλο και περισσότερο με αποτέλεσμα να προσφέρει ελάχιστα) που αδυνατεί, πλέον, να προστατέψει την Υγεία και τη ζωή του 90% των πολιτών της χώρας που την έχουν άμεση ανάγκη, τη δρομολόγηση της συρρίκνωσης και αποδυνάμωσης της Δημόσιας Παιδείας, που τη χρειάζεται απαραίτητα το 80% και πλέον των παιδιών του ελληνικού λαού για να μάθουν γράμματα."

Συνάδελφοι πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με το σύνολο των πολιτών της εργασίας της χώρας μας.
Να διαμορφώσουμε πανεργατικό κύμα αντίστασης στο περαιτέρω γκρέμισμα του κράτους - πρόνοιας και της ερημοποίησης της ζωής μας.
Η φωτιά πλέον δεν είναι στο σπίτι του γείτονά μας, αλλά στην αυλή του σπιτιού μας.

 Τώρα η ευθύνη είναι και ατομική, για μας, γιά το μέλλον , για το αύριο των παιδιών μας.


Όλοι στο παλλαικό συλλαλητήριο τη Δευτέρα 15/7/2013 και ώρα 20.00 στο Σύνταγμα
 'Ολοι στα συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα την Τρίτη 16/7/2013 και στην Αθήνα στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11:00πμ 


πηγή: http://eapsgr.blogspot.gr/2013/07/blog-post_14.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.