.

Σημαντική εξέλιξη οι προσλήψεις στο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Σημαντική εξέλιξη οι προσλήψεις στο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.





Θεωρούμε πολύ σημαντική και θετική την εξέλιξη για την πραγματοποίηση νέων προσλήψεων  στελεχών στο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Οι συγκεκριμένες προσλήψεις που αναμένεται να εγκριθούν από την κυβέρνηση, έρχονται χρονικά σε μια δύσκολη συγκυρία, όπου εκτός όλων των άλλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε, το Σώμα κλυδωνίζεται από τις πολλές και σημαντικές αποστρατείες, σε αριθμό, εμπειρία, εξειδίκευση, ειδικότητες, στελεχών του, δημιουργώντας έτσι τεράστια και δυσαναπλήρωτα κενά στην ήδη ελλειμματική οργανική σύνθεση των Υπηρεσιών του.

Όμως δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε το γεγονός ότι χρειάζεται άμεση αλλαγή όλου του εκπαιδευτικού συστήματος καθώς και του τρόπου εισαγωγής στελεχών στο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., με την δημιουργία Ακαδημίας, με κατ΄ έτος προσλήψεις  μέσω των πανελληνίων εξετάσεων, με αλλαγή του ποσοστού εισαγωγής Αξ/κών ειδικότητας ΑΕΝ από 20% σε 40%, με συνεχή μετεκπαίδευση, επαγγελματική κατάρτιση και επιμόρφωση των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ώστε το Σώμα να επενδύσει στην εκπαίδευση, ως μόνου αναγκαίου και ικανού τρόπου παροχής, ποιοτικού και αποτελεσματικού έργου, υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων.



ΠΗΓΗ:NEA ΠΛΕΥΣΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.