.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΑΕΠ Πυροσβεστών για την δίωξη Πυροσβέστη και οι αγωνιστικές διεκδικήσεις του συνδικαλιστικού κινήματος ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΑΕΠ Πυροσβεστών για την δίωξη Πυροσβέστη και οι αγωνιστικές διεκδικήσεις του συνδικαλιστικού κινήματος

           
                      ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
της ΑΕΠ Πυροσβεστών για την δίωξη Πυροσβέστη, εξαιτίας αναφοράς του για βλάβες σε πυροσβεστικά οχήματα, και οι αγωνιστικές διεκδικήσεις του συνδικαλιστικού κινήματος


Η Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Πυροσβεστών καταγγέλλει την δίωξη με τη διαδικασία πειθαρχικού ελέγχου σε πυροσβέστη που υπηρετεί σε υπηρεσία της Ζακύνθου, εκλεγμένου μέλους στο ΔΣ της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Η διαδικασία άσκησης πειθαρχικού ελέγχου ξεκίνησε αφού ο εν λόγω υπάλληλος υπέβαλε Δ.Υ αναφορά προς τη διοίκησή του με την οποία την  ενημέρωνε για βλάβες σε πυροσβεστικά οχήματα της Υπηρεσίας του.
Η παραπάνω πειθαρχική δίωξη πού ασκήθηκε, δείχνει την καθεστωτική νοοτροπία και συμπεριφορά της πολιτικής και Φυσικής ηγεσίας σε όποιον συνάδελφο σηκώνει το ανάστημά του και καταγγέλλει ελλείψεις σε προσωπικό και μέσα, καθώς και την ακαταλληλότητα οχημάτων πού σύμφωνα με την αναφορά του συναδέλφου θα εγκυμονούσε προφανώς πιθανούς κινδύνους για το προσωπικό της υπηρεσίας και ίσως και για τους πολίτες.
Πιθανώς Πολιτική και Φυσική Ηγεσία του Π.Σ θα προτιμούσαν την ένοχη σιωπή των Πυροσβεστικών Υπαλλήλων στα αποτελέσματα της μνημονιακής πολιτικής πού αμφότεροι εφαρμόζουν, στην μείωση των δαπανών για το Π.Σ πού σημαίνει και ταυτόχρονη μείωση της αποτελεσματικότητάς του, στο έργο που όλο το Πυροσβεστικό προσωπικό επιτελεί με αυτοθυσία.
Αγνοούν σκοπίμως, ότι αντικατάσταση των ελαστικών και αποκατάσταση των βλαβών Πυροσβεστικών οχημάτων, υλικών και μέσων γίνονται με ζητιανιές συναδέλφων από ιδιώτες, με την εξάρτηση πού η εν λόγω κίνηση σηματοδοτεί.
συνάδελφοι
Η εφαρμογή των μνημονιακών περικοπών θέτει σε άμεσο κίνδυνο και το ίδιο το Πυροσβεστικό προσωπικό.
 Φυσικά το καταρρέον σύστημα εκτός από την προπαγάνδα των πολιτικών και μιντιακών υποστηρικτών του, έχει και μαύρες σκιές του παρελθόντος για να το στηρίξει.
Το σαφές μήνυμα πού περνά Πολιτική και Φυσική ηγεσία, είναι η απειλή, ο φόβος και η τρομοκρατία στους υπαλλήλους.
Την απάντηση στο φόβο και στον τρόμο, θα την δώσουν τα σωματεία με τις μαζικές – Ταξικές – ενωτικές  κινητοποιήσεις ενάντια στην καταπάτηση των συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων των εργαζομένων.
Η ΑΕΠ Πυροσβεστών καλεί σε αγωνιστική συσπείρωση όλους τους υπαλλήλους του Π.Σ, ενάντια:
ü  στην οικονομική και ηθική εξαθλίωση των εργαζομένων πού επιβάλουν τα μνημόνια και οι δικομματικοί διαχειριστές τους,

ü  στα Νέα ειδικά μισθολόγια πού ετοιμάζουν για να κάνουν εκ νέες περικοπές στους εν ενεργεία και εν αποστρατεία συναδέλφους  με την φημολογούμενη κατάργηση των μισθολογικών προαγωγών,

ü   στην συρρίκνωση των δομών του Π.Σ μέσα από την δήθεν αναδιοργάνωση των υπηρεσιών του, και  

ü  στην επιχειρούμενη παραχώρηση αρμοδιοτήτων του Π.Σ στους Ιδιώτες.
Φυσικά πάντα οι μνημονιακοί  αριθμολάγνοι  διαχειριστές, βλέπουν αριθμούς και ΟΧΙ ανθρώπους, και αδιαφορούν αν μειώνεται ο βαθμός Ασφάλειας και προστασίας της ζωής και περιουσίας πολιτών και κράτους
Συνάδελφοι:
ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ενάντια στο φόβο και την Κυβερνοτρομοκρατία
Όλοι ΕΝΩΜΕΝΟΙ για την ανατροπή των πολικών των μνημονίων και των διαχειριστών τους
Όλοι ΕΝΩΜΕΝΟΙ  για την ανατροπή καθεστωτικών νοοτροπιών και παρελθόντων αντιλήψεων
Όλοι ΕΝΩΜΕΝΟΙ για να αποκαταστήσουμε την ηθική τάξη στην κοινωνία και στη Πατρίδα μας.
Επενδύουν στο φόβο.   Θα υπάρξουν εκπλήξεις!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ και ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ -  ΕΝΩΤΙΚΟ -  ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ και ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟ Φθινόπωρο.
Η αρχή της νίκης του λαού ξεκινά από την Θεσσαλονίκη.

ΠΗΓΗ:www.aep.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.