.

Τμ. Σωμ.Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ: Για τις 'παραιτήσεις', αντικαταστάσεις και μετακινήσεις αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Τμ. Σωμ.Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ: Για τις 'παραιτήσεις', αντικαταστάσεις και μετακινήσεις αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ανακοίνωση του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ        
Για τις “παραιτήσεις” , αντικαταστάσεις και μετακινήσεις αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.

     Το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης το μεσημέρι της 23/9/13 με δελτίο τύπου ανακοίνωσε ότι έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις των δύο ανωτάτων Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. για προσωπικούς λόγους, για τις οποίες άφησε να πλεχτούν, αν δεν διέρρευσε το ίδιο, σενάρια ολιγωρίας ή εμπλοκής τους με τη δράση των παραστρατιωτικών ομάδων της Χρυσής Αυγής.


     Ταυτόχρονα διέρρευσε μετακινήσεις αξιωματικών από νευραλγικές υπηρεσίες, αφήνοντας πάλι να φανεί πιθανή κωλυσιεργία και παραλείψεις στη διενεργούμενη έρευνα για την στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα.   
    Αφού η επικαιρότητα κύλησε με συζητήσεις και αναλύσεις όλων των σεναρίων, με νεότερο δελτίο τύπου το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ την 23/9 της ίδιας μέρας, ανακοίνωνε τις τοποθετήσεις επτά ανωτάτων Αξιωματικών στις κενές θέσεις που προέκυψαν, διευκρινίζοντας ότι οι προηγηθείσες μετακινήσεις «δεν απορρέουν από στοιχεία ή ενδείξεις για επίμεμπτες συμπεριφορές ή διασυνδέσεις». 
    Τελικά πρόκειται για προχειρότητα και ανευθυνότητα, ανικανότητα διαχείρισης μιας τόσο σοβαρής υπόθεσης ή μεθόδευση συγκάλυψης ευθυνών;    
    Η μέχρι σήμερα στάση του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ, αντί να ρίχνει φως στα αναπάντητα ερωτηματικά της στυγερής δολοφονίας, την στάση της αστυνομίας, την εμπλοκή αστυνομικών με την Χρυσή Αυγή, θολώνει τα νερά και προκαλεί περισσότερα ερωτηματικά. Το μόνο που ενδιαφέρει την κυβέρνηση είναι η επικοινωνιακή διαχείριση του ζητήματος και τίποτα άλλο.
Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ24/9/2013

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.