.

Τα συνδικαλιστικά στελέχη των Ομοσπονδιών και Ενώσεων των Σωμάτων Ασφαλείας (ΕΛ.ΑΣ. – Π.Σ. – Λ.Σ.) ΣΕ ΑΔΡΑΝΕΙΑ!!! ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Τα συνδικαλιστικά στελέχη των Ομοσπονδιών και Ενώσεων των Σωμάτων Ασφαλείας (ΕΛ.ΑΣ. – Π.Σ. – Λ.Σ.) ΣΕ ΑΔΡΑΝΕΙΑ!!!



Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία Πυροσβεστών(Α.Ε.Π.Π.)

Τα συνδικαλιστικά στελέχη των Ομοσπονδιών και Ενώσεων των Σωμάτων Ασφαλείας (ΕΛ.ΑΣ. – Π.Σ. – Λ.Σ.) ΣΕ ΑΔΡΑΝΕΙΑ!!!!!!

Εσύ εργαζόμενε στα Σ.Α. , θα συνεχίσεις να μένεις απαθής στο έγκλημα που συντελείται στο λαό και στην Πατρίδα;

Το καθήκον σου είναι να παρέχεις ασφάλεια και προστασία στον Πολίτη, και το πραγματοποιείς. Γίνεσαι ένα με την δυστυχία του!!!!!!  Θα αγωνιστείς μαζί του, για να ξεπεραστεί η καταστροφή που συντελείται;



Συνάδελφοι

            Μεγάλη εντύπωση και αγανάκτηση προκαλεί η στάση των συνδικαλιστικών στελεχών των Σ.Α. πού με απάθεια και αδράνεια παρακολουθούν το έγκλημα πού συντελείται στην Ελληνική κοινωνία, η οποία απειλείται πλέον  με καταστροφή.
            Ενώ τα προηγούμενα χρόνια το συνδικαλιστικό κίνημα των Σωμάτων Ασφαλείας έσφυζε από αγωνιστικότητα διοργανώνοντας μεγάλες συγκεντρώσεις στην Αθήνα, από την 1η Ιανουαρίου 2013 και μετά έπεσε σε ύποπτη αδράνεια με μόνη εξαίρεση τη διοργάνωση μίας και μόνο συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, τον Σεπτέμβρη, στην Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια της ΔΕΘ.
            Βέβαια ο προσανατολισμός  των αγώνων αυτών μέχρι σήμερα  αναφερόταν μόνο  στις διεκδικήσεις των ένστολων. Τώρα δυστυχώς Κύριοι εκπρόσωποι  του συνδικαλιστικού κινήματος στα Σ.Α., δεν αρκεί μόνο αυτό.  Η κοινωνία μας οδηγείται στην καταστροφή από τους εγχώριους διαχειριστές της δικομματικής φιέστας.
            Τα Σώματα. Ασφαλείας (  Ελληνική Αστυνομία,  Πυροσβεστική  Λιμενικό Σώμα), πού είναι φορείς προστασίας και ασφάλειας των πολιτών και του Κράτους, έχουν αντιληφθεί από πρώτο χέρι την δυστυχία και την καταστροφή πού προωθούν οι «κυβερνώντες» αυτού του τόπου.
            Οι εργαζόμενοι στα Σ.Α. είναι κομμάτι της εργατικής τάξης και δεν είναι ξεκομμένοι από την επίθεση που δέχονται οι υπόλοιπες ομάδες εργαζομένων.
            Κάποιοι λένε, ότι παίρνετε εντολές από ΑΝΩΘΕΝ!!!!!  Εμείς δεν το υιοθετούμε. Αλλά  για να το  αποδείξετε στους κακοθελητές, τολμήστε το αντίθετο.
            Αναμένουμε την σύγκληση των Δ.Σ. των Ομοσπονδιών και Ενώσεων στα Σ.Α. για να οριστεί συγκέντρωση και πορεία  στις 6 του Νοέμβρη μαζί με το συλλαλητήριο των  ΓΕΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.
            Η επιτυχία της όπως πάντα είναι στα ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!


            Όλοι μαζί ενωμένοι  μπορούμε να σταματήσουμε τη δυστυχία της κοινωνίας και  αποτρέψουμε την καταστροφή πού συντελείται.


πηγή:www.aep.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.