.

Θρίλερ με θάνατο μετανάστη μέσα στο τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Θρίλερ με θάνατο μετανάστη μέσα στο τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα



Μια περίεργη υπόθεση με θάνατο μετανάστη υπήκοου Μπαγκλαντές, που ανεξαρτήτως βάσης αναμένεται να πυροδοτήσει νέα σειρά σεναρίων, ερμηνειών αλλά και γεγονότων σημειώθηκε μέσα στο αστυνομικό τμήμα του Άγιου Παντελεήμονα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr από αστυνομικές πηγές, ο τραγικός μετανάστης
διατηρούσε κατάστημα στην ευρύτερη περιοχή και το τελευταίο διάστημα υπήρξε συστηματικά, θύμα ληστείας κι εκβιασμού ενός άλλου μετανάστη υπηκόου Αφγανιστάν, ο οποίος φερεται ότι αποσπούσε τσιγάρα και άλλα είδη.
Χθες το βράδυ, ο καταστηματάρχης, απηυδισμένος όπως σημειώνεται πάντοτε από αστυνομικές πηγές, έκλεισε τα ρολά παγιδεύοντας μέσα στο μίνι μάρκετ τον δράστη κι ενημέρωσε την αστυνομία. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ τους μετέφεραν και τους δύο στο τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα, όπου κάτω από ανεξακρίβωτες ακόμη συνθήκες ο ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ άφησε τη τελευταία πνοή του.
Οι πρώτες ενδείξεις ή αυτό που υποστηρίζεται από τις ίδιες αστυνομικές πηγές, είναι ότι ο υπήκοος Μπαγκλαντές υπέστη ανακοπή καρδιάς ενώ κατέθετε. Αναμένεται σε κάθε περίπτωση ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να προσδιοριστούν τα ακριβή αίτια θανάτου.
Την αποκάλυψη του θέματος πάντως δεν την έκανε η αστυνομία, αλλά το athens.indymedia.org στο οποίο αναρτήθηκε το ακόλουθο κείμενο.

Ανεπιβεβαίωτη πληροφορία για θάνατο μετανάστη από ξυλοδαρμό στο Α.Τ. του Αγ.Παντελεήμονα

 Με ενημέρωσαν ότι σήμερα το μεσημέρι στο διάστημα 4-6 συνέβη το παρακάτω περιστατικό.

Μετανάστης από το Μπαγκλαντές, ιδιοκτήτης internet cafe στα Κάτω Πατήσια [δεν ξέρω ακόμα διεύθυνση ή το όνομα του μαγαζιού] ξυλοκοπήθηκε άγρια από μπάτσους στο Α.Τ. του Αγ. Παντελεήμονα με συνέπεια να πεθάνει. Είχε προσαχθεί λίγο νωρίτερα από το μαγαζί του από δυο ασφαλίτες επειδή σύμφωνα με τις υποψίες τους γινόταν διακίνηση λαθραίων τσιγάρων.

Η εξήγηση των μπάτσων σε συγκενείς και φίλους του παιδιού λέει ότι ενώ ήταν στο τμήμα, πιάστικε στα χέρια με έναν άλλον μετανάστη από το Αφγανιστάν ο οποίος τον χτύπησε και προκάλεσε το θάνατό του.

Η ενημέρωση μου έγινε από μετανάστη που απλά τύχαινε να γνωρίζει το θύμα και δεν ξέρει ακόμα παραπάνω λεπτομέρειες για το περιστατικό.

Από όσο έψαξα σε διάφορα sites δεν βρήκα κάποια είδηση που να αναφέρεται στο περιστατικό.

Καλό θα ήταν όποιος/α μπορεί να μάθει με κάποιο τρόπο τι ακριβώς έγινε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.