.

Μπράβος σκότωσε το φίλο εργαζομένης γιατί ζητούσε τα δεδουλευμένα της... ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Μπράβος σκότωσε το φίλο εργαζομένης γιατί ζητούσε τα δεδουλευμένα της...




Φως στη στυγερή δολοφονία στην περιοχή της Ομόνοιας το απόγευμα της Τρίτης κατάφεραν να ρίξουν οι Αρχές. Ο 28χρονος που υπέκυψε στα τραύματά του μετά από ξυλοδαρμό φέρεται να έπεσε θύμα μπράβου κατ” αντολή του 43χρονου ιδιοκτήτη του καταστήματος.


Οι δύο άνδρες λογομάχησαν αρχικώς επειδή ο ιδιοκτήτης αρνούνταν να πληρώσει τα δεδουλευμένα σε πρώην εργαζόμενη, η οποία ήταν φίλη του θύματος. Τα αίματα άναψαν και τότε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου ειδοποίησε τον 39χρονο φίλο του ο οποίος χτύπησε μέχρι θανάτου το νεαρό άνδρα.
Όλα έγιναν το απόγευμα της Τρίτης σε εστιατόριο της οδού Γερανίου κοντά στην Ομόνοια στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ μια γυναίκα που ήταν παλιότερα υπάλληλος του εστιατορίου πήγε μαζί με δυο φίλους της το απόγευμα της Τρίτης στο κατάστημα για να ζητήσει τα χρήματα που της χρωστούσε ο ιδιοκτήτης.
Την ώρα εκείνη στο κατάστημα βρισκόταν ο 43χρονος διαχειριστής του μαγαζιού που ενημέρωσε έναν 39χρονο άνδρα να πάει στο κατάστημα.
Εκείνος λογομάχησε με τον έναν από τους δύο φίλους της γυναίκας και στη συνέχεια άρχισε να τον χτυπάει. Όταν ο 28χρονος έπεσε στο πάτωμα από τα χτυπήματα ο 39χρονος συνέχισε να τον χτυπά με κλοτσιές στο κεφάλι.
Ο άτυχος άνδρας έχασε τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όμως ήταν αργά, είχε χάσει τη ζωή του από τα χτυπήματα.
Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 39χρονο, αλλά και στον 43χρονο διαχειριστή του καταστήματος.


 peiratikoreportaz

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.