.

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ στο 23ο Συνέδριο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ στο 23ο Συνέδριο της Π.Ο.ΑΣ.Υ.




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

18/12/2013

Θέμα: Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ στο 23ο Συνέδριο της Π.Ο.ΑΣ.Υ.


Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούμενη από τους βουλευτές Χαρά Καφαντάρη (Β’ Αθήνας), Αλέξη Μητρόπουλο (Αττικής) και τον υπεύθυνο Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ Τάσο Μαυρόπουλο, παρέστη σήμερα Τρίτη στις εργασίες του 23ου Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.).

Η Χαρά Καφαντάρη στον χαιρετισμό της εκ μέρους της ΕΕΚΕ Δημόσιας Τάξης τόνισε: "Ο ΣΥΡΙΖΑ πάντα αντιμετώπιζε και αντιμετωπίζει τους εργαζόμενους στα Σώματα Ασφαλείας ως κομμάτι των εργαζομένων της χώρας. Στέκεται δίπλα τους, αφουγκραζόμενος τις αγωνίες τους και στηρίζοντας τους αγώνες που κάνουν για αναχαίτιση των αρνητικών επιπτώσεων των μνημονιακών πολιτικών. Οι εργαζόμενοι στα Σώματα Ασφαλείας είναι και αυτοί θύματα της οικονομικής δυσπραγίας που μαστίζει τον λαό μας, έχοντας γνωρίσει οδυνηρές μισθολογικές περικοπές."

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τους εργαζόμενους σε κοινό αγώνα ενάντια στις εφαρμοζόμενες πολιτικές, ζητώντας τους παράλληλα να μην επιτρέπουν να τους χρησιμοποιούν ούτε ως κατασταλτικό μηχανισμό απέναντι στους αγώνες του λαϊκού κινήματος, αλλά και ούτε ως υπαλλήλους φύλαξης ιδιωτικών συμφερόντων (πχ Σκουριές Χαλκιδικής).

Η Χαρά Καφαντάρη έκλεισε τον χαιρετισμό της, σημειώνοντας τη διαρκή ανάγκη για αναδιοργάνωση, βαθύ εκδημοκρατισμό και εκπαίδευση στους εργαζομένους των Σ.Α., οι οποίοι οφείλουν να έχουν γνώσεις και εφόδια, προκειμένου να φέρουν εις πέρας τη δύσκολη αποστολή τους. Τέλος, δήλωσε τη συμπαράσταση του ΣΥΡΙΖΑ στο δύσκολο έργο των ανδρών και γυναικών αστυνομικών, που κάτω από αντίξοες συνθήκες δίνουν μάχη για να προστατέψουν τον πολίτη.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ














0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.