.

Ο χαιρετισμός του ανθυπολοχαγού Κασιδιάρη και η εκπαίδευση ανορθόδοξου πολέμου στη Ρεντίνα ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Ο χαιρετισμός του ανθυπολοχαγού Κασιδιάρη και η εκπαίδευση ανορθόδοξου πολέμου στη Ρεντίνα


                   

Ο νέος κύκλος αποκαλύψεων για τη Χρυσή Αυγή δημιουργεί νέους πονοκεφαλους στις Ένοπλες Δυνάμεις και στην ηγεσία τους. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η εφημερίδα Έθνος και στις οποίες εμφανίζεται και ο αδελφός του Ηλία Κασιδιάρη να χαιρετά ναζιστικά σε κάποια από τις “εκπαιδευτικές δραστηριότητες” της Χρυσής Αυγής αποτελούν ένα ακόμη πλήγμα στην στρατηγική “στρουθοκαμηλισμού” που είχαν επιλέξει στην ηγεσία του στρατεύματος για το θέμα της οργάνωσης.

Η έρευνα εξπρές που είχε κάνει το ΓΕΕΘΑ και η οποία είχε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει επί της ουσίας κανένα πρόβλημα ,άφηνε ανοιχτό παράθυρο βέβαια κάνοντας λόγο για “μεμονωμένα περιστατικά” τα οποία θα διερευνώνται όταν προκύπτουν.

Το κακό είναι ότι αυτά τα μεμονωμένα περιστατικά προκύπτουν πολύ συχνά. Πριν λίγες ημέρες η σύλληψη αξιωματικού των Ειδικών Δυνάμεων στη Βόλο. Τώρα οι φωτογραφίες του νεαρού ανθυπολοχαγού ο οποίος μέχρι πρόσφατα περνούσε το σχολείο Ανορθοδόξου Πολέμου στην Ρεντίνα. Ο ανθυπολοχαγός είχε εμπλακεί πριν περίπου ένα χρόνο σε επεισόδιο με αλλοδαπούς στη Θεσσαλονίκη και σε έρευνα που είχε γίνει από αστυνομικους που έσπευσαν στο σημείο βρέθηκε πάνω του ένα σκοπευτικό πιστόλι. Ο ανθυπολοχαγός για το παράπτωμα αυτό πέρασε από στρατοδικείο το οποίο του επέβαλε ποινή. 

Είναι παράνομο να χαιρετά μ΄ αυτό το τρόπο ένας ανθυπολοχαγός του Ελληνικου Στρατού; Οι Χρυσαυγίτες θα πουν όχι και με το γράμμα του νομου που σήμερα ισχύει έχουν δίκιο δυστυχώς. Είναι σωστό και τιμά τις Ένοπλες Δυνάμεις; Σ΄ αυτό αναμένουμε την απάντηση της στρατιωτικής ηγεσίας.   

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.