.

Μακριά από Άκη, Σμπώκο, παρέα με τη Χρυσή Αυγή ο Κάντας ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Μακριά από Άκη, Σμπώκο, παρέα με τη Χρυσή Αυγή ο Κάντας


Θα περίμενε κανείς πως η επιλογή του θα ήταν μείνει κοντά σε ανθρώπους που ξέρει κι έχει συνεργαστεί μαζί τους. Αλλά ο Αντώνης Κάντας «σνόμπαρε» Άκη Τσοχατζόπουλο και Γιάννη Σμπώκο και στις φυλακές Κορυδαλλού θα είναι συγκάτοικος των μελών της Χρυσής Αυγής.

Ο ίδιος πρώην αναπληρωτής γενικός διευθυντής εξοπλισμών, που έχει προφυλακιστεί πριν από τα Χριστούγεννα, επέλεξε να μην τοποθετηθεί σε κελί στη VIP πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, όπου
κρατούνται οι πρώην προϊστάμενοί του, γράφει σήμερα η εφημερίδα Real News.  Όπως αναφέρει η εφημερίδα, οι αποκαλύψεις Κάντα για τις μίζες των εξοπλισμών έχουν προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια στον πρώην υπουργό Άμυνας και τον πρώην γενικό γραμματέα εξοπλισμών, που ήδη έχουν καταδικαστεί.
Τσοχατζόπουλος και Σμπώκος φέρονται ενοχλημένοι από τα όσα υποστηρίζει ο Κάντας, θεωρώντας πως το μόνο που θέλει είναι να ελαφρύνει τη θέση του.
Έτσι, ο Κάντας επέλεξε να μείνει στην πτέρυγα των γυναικείων φυλακών όπου κρατούνται τα μέλη της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, Γιάννης Λαγός και Χρήστος Παππάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.