.

Νεκρός αστυνομικός σε συμπλοκή στην Φλώρινα - Νεκροί και οι δύο ένοπλοι ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Νεκρός αστυνομικός σε συμπλοκή στην Φλώρινα - Νεκροί και οι δύο ένοπλοι



  Ανταλλαγή πυροβολισμών σημειώθηκε τα ξημερώματα μεταξύ αστυνομικών και δύο ένοπλων ατόμων, αλβανικής καταγωγής, στην περιοχή του Βροντερού Φλώρινας, κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα. Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε κοντά στη Μικρή Πρέσπα.


  Από το περιστατικό έπεσαν νεκροί ένας 43χρονος υπαρχιφύλακας, ο Ηλίας Κωστένης και οι δύο ένοπλοι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αστυνομικοί είχαν στήσει μπλόκο στην περιοχή για υπόθεση λαθρεμπορίας, ή παράνομης αλιείας όπως αναφέρουν πηγές, όταν εμφανίστηκαν οι δύο ένοπλοι. 

  Ειδικότερα, ομάδα τριών συνοριοφυλάκων που διεξήγαγε έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, εντόπισε μία καλύβα. Οι αστυνομικοί φέρονται να είχαν αφήσει τα αυτοκίνητά τους και να περπάτησαν επί μισή περίπου ώρα σε δύσβατο σημείο, όταν εντόπισαν την καλύβα, η οποία αντί για πόρτα είχε ένα σεντόνι. 
   Οι δύο αστυνομικοί ακροβολίστηκαν στις δύο άκρες της καλύβας και ο τρίτος μπήκε εντός αυτής με φακό προκειμένου να προχωρήσει σε έλεγχο. Όταν εισήλθε στην καλύβα, ένας εκ των Αλβανών προέταξε καλάσνικοφ και άρχισε να πυροβολεί με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα. Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών και οι δύο ένοπλοι σκοτώθηκαν.



Αυτός είναι ο αστυνομικός που έπεσε νεκρός
 Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο αστυνομικός που έπεσε νεκρός από τα πυρά ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού, 11 ετών.

 Η σορός του νεκρού συνοριοφύλακα μεταφέρθηκε μέσω της λίμνης με πλητό της ΕΛ.ΑΣ. και εν συνεχεία παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.