.

Διάβημα του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Τσουκαλά, προς τον Επικεφαλή της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, κ. Κ. Μιχαιρίνα ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Διάβημα του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Τσουκαλά, προς τον Επικεφαλή της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, κ. Κ. Μιχαιρίνα




Διάβημα του Δημήτρη Τσουκαλά,
Βουλευτή Επικρατείας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ.,
Υπεύθυνου Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη

     Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Δημήτρης Τσουκαλάς προέβη σε διάβημα προς τον Επικεφαλής της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, κ. Κ. Μιχαιρίνα, θέτοντάς του το ζήτημα του εγκλωβισμού εκατοντάδων διαδηλωτών - δεκαεξάχρονων και δεκαεπτάχρονων μαθητών μπροστά από τα Προπύλαια και του αποκλεισμού ακόμη και του ΕΚΑΒ να προσεγγίσει στο σημείο για να παραλάβει τραυματίες, καταγγέλλοντας την απαράδεκτη αυτή ενέργεια.
    Από την πλευρά του ο κ. Μιχερίνας απάντησε ότι θα αφήσει τα παιδιά να αποχωρήσουν, αφότου περάσει ένα-ένα από ατομική σωματική έρευνα.
    Ο βουλευτής ζήτησε να μην προβούν σε τέτοιου είδους έκνομες ενέργειες, οι οποίες μας φέρνουν στη μνήμη τις πιο σκοτεινές στιγμές της Ιστορίας μας.

Το γραφείο τύπου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.