.

Ζητούν 20.000 ευρώ από τους γονείς του Στάθη Λαζαρίδη ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Ζητούν 20.000 ευρώ από τους γονείς του Στάθη Λαζαρίδη

Ζητούν 20.000 ευρώ από τους γονείς του Στάθη Λαζαρίδη
Μέρες χαράς κι ελπίδας ήταν οι μέρες που μας πέρασαν, όμως για τον πατέρα και τη μάνα του ειδικού φρουρού Στάθη Λαζαρίδη, η χαρά και η ελπίδα έχουν σβήσει προ πολλού...
Ο γιος τους, που τραυματίστηκε στην ενέδρα των Ζωνιανών, παραμένει καθηλωμένος και σε λήθαργο στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Αθήνας. Το εγγόνι τους, το κοριτσάκι του Στάθη τους, είναι τόσο κοντά και τόσο μακριά ταυτόχρονα. Δεν μπόρεσαν καν να το αγκαλιάσουν και να του ευχηθούν χρόνια πολλά. Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, ήρθε να προστεθεί και άλλο κακό.

Κακό και εξωφρενικό ταυτόχρονα: Οι χαροκαμένοι γονείς έλαβαν πρόσφατα ένα χαρτί από τον Οργανισμό Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου, με το οποίο ο ΟΠΑΔ τους ζητά πίσω εντόκως 14.680 ευρώ, τα οποία δόθηκαν για τα έξοδά τους, όταν συνόδευσαν τον (τραυματισμένο εν ώρα καθήκοντος γιο τους) στο κέντρο αποκατάστασης στο Ισραήλ. Τότε, πριν περίπου έξι χρόνια και για τρεις μήνες, μόνο στο νοσοκομείο στο Ισραήλ είχαν δαπανηθεί από τον ΟΠΑΔ 375.000 ευρώ. Τον έστειλαν τον Στάθη Λαζαρίδη στο Ισραήλ και δυστυχώς χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Πέραν από τη φυσική και ψυχική ταλαιπωρία των γονιών του, λοιπόν, ο ΟΠΑΔ κρίνει πως οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να υποστούν και οικονομική αιμορραγία, αφού τους ζητά πίσω το ποσό που δόθηκε για τα έξοδά τους. Μαζί με τους τόκους, τους ζητά πίσω ποσό που φτάνει τις 20.000 ευρώ!

Οργή

Λίγες μέρες πριν την παραμονή των Χριστουγέννων, που μάλιστα πέρασε για να δει τον Στάθη και για τα Χρόνια Πολλά ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δημοσίας Τάξης με συνοδεία, ο πατέρας του ειδικού φρουρού πληροφορήθηκε πως γίνονται ενέργειες να πληρώσει αυτός και η γυναίκα του τα έξοδα, μιας και τότε είχαν συνοδεύσει εκείνοι το παιδί τους στο εξωτερικό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.