.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α σχετικά με την απόφαση της ολομέλειας του Σ.τ.Ε. για τις Ενόπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α σχετικά με την απόφαση της ολομέλειας του Σ.τ.Ε. για τις Ενόπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας





ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. 

Η διαρροή, για το σκεπτικό της απόφασης της ολομέλειας του Σ.τ.Ε., εφ’ όσον είναι ακριβής, είναι ένας σημαντικός σταθμός για τη συνολική ακύρωση των μνημονιακών νόμων που έχουν περικόψει τα εισοδήματα των εν ενεργεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, αλλά και των αποστράτων.

Η απόφαση αυτή δικαιώνει ουσιαστικά τις αντιδράσεις των εργαζομένων στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας και του λαϊκού κινήματος ενάντια στις βάρβαρες πολιτικές που έχουν εξαντλήσει τα εισοδήματά του και πρέπει να επεκταθεί για το σύνολο των μισθωτών και συνταξιούχων.

Η δικαίωση όμως από το ανώτατο δικαστήριο δεν παρέχει καμία διασφάλιση. Θα εφαρμόσουν νέες φορο-εισπρακτικές πολιτικές για να συνεχίσουν την υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου του Ελληνικού λαού.

Η μοναδική οριστική λύση, που θα σταματήσει τον κατήφορο της Ελληνικής κοινωνίας, είναι η δημοκρατική ανατροπή της σημερινής συγκυβέρνησης.



Αθήνα, 21/01/2014





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.