.

Η Νέα Δημοκρατία μας χάρισε το πρώτο ανέκδοτο της χρονιάς ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Η Νέα Δημοκρατία μας χάρισε το πρώτο ανέκδοτο της χρονιάς

Το άρθρο του Τόνι Νέγκρι στην Αυγή ενεργοποίησε τη μονταζιέρα κι έτσι η ΝΔ μας χάρισε το 1ο ανέκδοτο της χρονιάς.
 
Με ένα ασύλληπτο διαλεκτικό σχήμα, η ΝΔ σε ανακοίνωσή της κατάφερε να συνδέσει την ανάληψη της ελληνικής προεδρίας στην Ευρώπη με τον Τόνι Νέγκρι, την τρομοκρατία, τον ΣΥΡΙΖΑ και την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού. Ζήτησε μάλιστα, την επίσημη καταδίκη του Τόνι Νέγκρι από τον ΣΥΡΙΖΑ, προφανώς αγνοώντας  ότι ο Ιταλός φιλόσοφος, θεωρητικός του ρεύματος της Αυτονομίας και πολιτικός επιστήμονας έχει πλούσιο συγγραφικό έργο σε πολύ αξιόλογα μέσα πανευρωπαϊκά
 Μάλιστα, ο βουλευτής της ΝΔ Άκης Γεροντόπουλος, ζήτησε να... καεί η "Αυγή", επιβεβαιώνοντας γλαφυρά τη σχέση του κυβερνώντος κόμματος με την δημοκρατία και την ελευθερία του Τύπου.
ΣΥΡΙΖΑ: «Εκεί που τελειώνει η σοβαρότητα αρχίζει ο "πολιτικός" λόγος της ΝΔ 
Ακης Γεροντόπουλος: Εσείς οι ίδιοι πρέπει να κάψετε την "ΑΥΓΗ
Με μια πρωτοφανή προτροπή ο βουλευτής της ΝΔ κάλεσε τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να κάψουν την εφημερίδα «Αυγή». Κατά την διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής του ΣΚΑΙ και κατά την διάρκεια συζήτησης μετά την γνωστή ανακοίνωση της ΝΔ περί «τρομοκρατίας» ο κ. Γεροντόπουλος απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Μπάρκα αναφερόμενος στην «Αυγή» τόνισε πως «δεν είναι εφημερίδα αυτή» και συμπλήρωσε «εσείς οι ίδιοι πρέπει να την κάψετε».
"Το 1ο ανέκδοτο της χρονιάς η ανακοίνωση της ΝΔ"
Άμεση η παρέμβαση του εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτη στο ΣΚΑΪ για την ανακοίνωση της ΝΔ περί σχέσης ΣΥΡΙΖΑ και Αυγής με την τρομοκρατία, με αφορμή σημερινό άρθρο της Αυγής υποστήριξης της υποψηφιότητας Τσίπρα για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής από τον Τόνι Νέγκρι, τον Σάντρο Μετζάντρα και τον Γκαντ Λέρνερ.
"Δεν θα συζητήσουμε με τους όρους της ΝΔ" είπε ο Π. Σκουρλέτης και αποχώρησε από την συζήτηση όταν το λόγο πήρε η εκπρόσωπος της ΝΔ.
 
LEFT

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.