.

Ανακοίνωση της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. με αφορμή την Ε.Δ.Ε. στον πρόεδρο της Ε.Π.Λ.Σ. Θράκης ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Ανακοίνωση της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. με αφορμή την Ε.Δ.Ε. στον πρόεδρο της Ε.Π.Λ.Σ. Θράκης


 


                                                    


                                                     Δελτίο Τύπου

Πειραιάς, 13 Ιανουαρίου 2014

Με αφορμή την κατεπείγουσα διενέργεια Ε.Δ.Ε. που διέταξε το Αρχηγείο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για τις δηλώσεις του Προέδρου την Ε.Π.Λ.Σ. Θράκης Ζησίδη Αθανάσιου η Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. προβαίνει στην ακόλουθη δήλωση :

Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Λ.Σ. Θράκης με την ραδιοφωνική του συνέντευξη στον σταθμό STATUSτης Θράκης εκδήλωσε την ανησυχία του για τους υπηρετούντες συναδέλφους στην παραμεθόριο και ειδικότερα στα πλωτά περιπολικά σκάφη, αναφέρθηκε στις ελλείψεις σε προσωπικό και μέσα στο πλαίσιο της άσκησης των καθηκόντων του ως συνδικαλιστικό όργανο.

Άλλωστε ο ίδιος με διευκρινιστική γραπτή του δήλωση εξήγησε επαρκώς την τοποθέτησή του αυτή, διαλύοντας κάθε σημείο που θα μπορούσε να παρερμηνευτεί.

Ως εκ τούτου θεωρούμε υπερβολική την αντίδραση του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. να διατάξει άμεσα Ε.Δ.Ε., δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι η Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. στέκεται στο πλευρό του συναδέλφου Προέδρου της Ε.Π.Λ.Σ. Θράκης και μέλος του Διοικητικού της Συμβουλίου, στηρίζοντας την ελευθερία του λόγου και την συνδικαλιστική άποψη.


Για το Δ.Σ.


    Ο Πρόεδρος         Ο Γεν. Γραμματέας


Δριβάκος Γεώργιος       Κατσίνας Σωτήριος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.