.

Υπό κομματικό έλεγχο η Αστυνομία: Χωρίς πανελλαδικές η εισαγωγή στις σχολές ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Υπό κομματικό έλεγχο η Αστυνομία: Χωρίς πανελλαδικές η εισαγωγή στις σχολές




«Σε εποχές που η δημοκρατία δοκιμάζεται, η επιστροφή στις αλήστου μνήμης κομματικές επιλογές που έχτισαν το αστυνομικό κράτος της Δεξιάς τρομάζουν» σχολιάζουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Η κοινή δήλωση του  κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Π. Κουρουμπλή, του τομεάρχη  Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Δ. Τσουκαλά και του τομέαρχη Παιδείας Τ. Κουράκη σχετικά με τον αποκλεισμό των αστυνομικών σχολών από το μηχανογραφικό δελτίο για τις πανελλαδικές εξετάσεις του 2014:
«Η ελληνική κοινωνία έκπληκτη παρακολουθεί την παλαιάς κοπής απόφαση της κυβέρνησης να μην συμπεριλάβει στις πανελλήνιες εισαγωγικές εξετάσεις την εισαγωγή στις σχολές της Αστυνομίας. Σε εποχές που η δημοκρατία δοκιμάζεται, η επιστροφή στις αλήστου μνήμης κομματικές επιλογές που έχτισαν το αστυνομικό κράτος της Δεξιάς τρομάζουν. 
Καλούμε έστω και αυτήν τη στιγμή την κυβέρνηση να αναλογιστεί τις ευθύνες της και να εγκαταλείψει κάθε απόπειρα να θέσει υπό κομματικό έλεγχο αυτόν τον ευαίσθητο χώρο, κάτι που θα συνιστούσε έμμεση υπονόμευση του δημοκρατικού μας πολιτεύματος».

#left.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.