.

Διώκεται συνδικαλίστρια αστυνομικός για τη συμμετοχή της σε διαμαρτυρία ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Διώκεται συνδικαλίστρια αστυνομικός για τη συμμετοχή της σε διαμαρτυρία


                                                                                      ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ανθυπαστυνόμος Σταυρούλα Τζατζανά, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης και μέλος του Δ.Σ. της ΠΟΑΣΥ, την 18-9-2013 αθωώθηκε ομόφωνα με 5-0 από το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΛ.ΑΣ. στο οποίο είχε παραπεμφθεί.
Η παραπομπή της έγινε από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., γιατί τον Αύγουστο του 2012, συμμετείχε σε ειρηνική διαμαρτυρία έξω από την Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων στην Κομοτηνή, για να μην μετατραπεί σε στρατόπεδο συγκέντρωσης μεταναστών. 

Παρά την ομόφωνη αθωωτική απόφαση του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου και χωρίς να υπάρχουν επιπλέον στοιχεία, η Ανθυπαστυνόμος Σταυρούλα Τζατζανά, παραπέμπεται αύριο στο δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΛ.ΑΣ., με το ερώτημα της αργίας με απόλυση.

Η παραπομπή αυτή, είναι ενταγμένη στο ευρύτερο σχέδιο επίδειξης αυταρχισμού της κυβέρνησης και στρέφεται ενάντια στο συνδικαλιστικό δικαίωμα των αστυνομικών, με σκοπό να τους τρομοκρατήσει, να τους φιμώσει και να ελέγξει τις αντιδράσεις τους, απέναντι στη μεθοδευόμενη υποβάθμιση της των υπηρεσιών και την συνεχή επαγγελματική απαξίωσή τους.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.