.

Γαβριήλ Σακελλαρίδης για την 25η Μαρτίου: «Βαριά η ευθύνη του κ. Καμίνη για την απαράδεκτη εικόνα - Κάθε άλλο παρά εθνική γιορτή σε δημοκρατικό καθεστώς θυμίζει» ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Γαβριήλ Σακελλαρίδης για την 25η Μαρτίου: «Βαριά η ευθύνη του κ. Καμίνη για την απαράδεκτη εικόνα - Κάθε άλλο παρά εθνική γιορτή σε δημοκρατικό καθεστώς θυμίζει»

                     

Ολόκληρη η δήλωση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη:

«Η Αθήνα γιορτάζει την 25η Μαρτίου με κλούβες, ΜΑΤ και αστυνομικούς αποκλεισμούς, με τους πολίτες να εμποδίζονται να πάνε στην παρέλαση ή και στις δουλειές τους και το μετρό στο Σύνταγμα να παραμένει κλειστό από τα ξημερώματα. Ο κ. Καμίνης, ως δήμαρχος έχει βαρύτατη ευθύνη για αυτή την απαράδεκτη εικόνα, που κάθε άλλο παρά εθνική γιορτή σε δημοκρατικό καθεστώς θυμίζει.
Το μήνυμα της 25ης Μαρτίου δεν κλείνεται σε περιορισμούς και απαγορεύσεις. Την ιστορία την γράφουν αυτοί που τολμούν να σηκώσουν κεφάλι, αυτοί που δεν υποκύπτουν στο φόβο, αυτοί που αποφασίζουν να πάρουν στα ίδια τους τα χέρια την ζωή και το μέλλον τους. Ο λαός της Αθήνας το ξέρει πολύ καλά, όσο και αν κάποιοι θα ήθελαν να τον κάνουν να το ξεχάσει».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.