.

Πόσο κοστίζει η εξαγορά μιας ψήφου;;;;; ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Πόσο κοστίζει η εξαγορά μιας ψήφου;;;;;





Του Τάσου Μανιάτη*,
Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του κυβερνητικού επιτελείου, το ένα πεντακοσάευρο αρκεί,  ώστε να εξαγοραστεί η ψήφος μιας ομάδας  πολιτών.
Δυστυχώς η κυβέρνηση Σαμαρά -  Βενιζέλου με ένα πεντακοσάρικο (υπο)τιμούν την κοινωνία.
Έχουν την εντύπωση ότι μπορούν να εξαγοράσουν ένα εκατομμύριο ψηφοφόρους μοιράζοντας 500 εκατομμύρια ευρώ από τα  εκατοντάδες κλεμμένα δισεκατομμύρια   του Ελληνικού λαού.
Απορεί κάποιος, πώς η συγκυβέρνηση  κατάφερε με θυσίες των Προέδρων της και των βουλευτών της να δημιουργήσουν το πρωτογενές πλεόνασμα!!!!!!!!!!!!!!!.
Τα έδωσαν οι άνθρωποι από το στερημά τους!!!!!!  Λυπηθείτε τους!!!!!!!

Πρόκειται για μεγάλη κοροιδία του λαού μας!!!!!!!!

Αυτοί πού με τις άθλιες πολιτικές τους κατακρεούργησαν την κοινωνία,  πού πανηγυρίζουν για την κοροιδία πού έστησαν στο λαό και την εξαγορά της συνείδησής του με το πρωτογενές πλεόνασμα,  αντί να ντρέπονται,  μας προκαλούν

Μήπως αδίκως τους αποκαλούμε ψεύτες;;;

Πριν ένα και πλέον μήνα ο πρωθυπουργός έλεγε ότι θα μοίραζε το 70% του δήθεν πρωτογενούς πλεονάσματος στις ευπαθείς ομάδες και στους ένστολους.
Το αποτέλεσμα είναι ότι από τα δικά μας χρήματα που είχε αφαιρέσει με τον συνήθει τρόπο πού όλοι γνωρίζουμε, επιστρέφει μόνο το 17% του περιβόητου πλεονάσματος.

Επέλεξε ο πρωθυπουργός τούς ένστολους στα Σώματα Ασφαλείας και στις Ένοπλες δυνάμεις για να τους προσβάλλει, τεκμηριώνοντας την άποψη πού επικρατεί σε ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας, πού τους αποκαλεί πρετοριανούς της εξουσίας.
Ο σκοπός του κ. Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησής του είναι,  να εξαγοράσει την ψήφο τους, δέκα μέρες πριν τις εκλογές.
Αλλά ούτε και αυτό το κατάφερε,  όπως το είχε υποσχεθεί, σε όλους τους ένστολους και όχι σε ένα μικρό κομμάτι στους εργαζόμενους στα Σ.Α και στις Ε.Δ.

Εμείς οι εργαζόμενοι στα Σ.Α και στις Ε.Δ του απαντάμε, ότι τα δις πού αφαίρεσε  από τον Ελληνικό λαό να τα επιστρέψει εδώ και τώρα σε όλους τους εργαζόμενους και όχι τα ελάχιστα από αυτά, σε ελάχιστους συμπολίτες μας.

Η κλεψιά το αίμα και η κοροϊδία πρέπει να τιμωρηθούν από τον ίδιο το λαό μας στις επερχόμενες εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την Ευρωβουλή.

Αγαπητοί συνάδελφοι

Ξεχνάτε εύκολα;;;;;;;;

 Αν όχι. Τιμωρείστε τους με την ψήφο σας.

*Τάσος Μανιάτης 
 Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος (ΕΑΠΣ) 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.