.

Συνάντηση ομοσποσπονδιών Λιμενικού Σώματος με τον υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά κ. Θοδωρή ΔΡΙΤΣΑ ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Συνάντηση ομοσποσπονδιών Λιμενικού Σώματος με τον υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά κ. Θοδωρή ΔΡΙΤΣΑ



Την έδρα της ΠΕΑΛΣ στο Αρχηγείο επισκέφτηκε σήμερα 14-05-2014 και πραγματοποίησε συνάντηση με το Δ.Σ., ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά και μέχρι πρόσφατα αρμόδιος επί θεμάτων ναυτιλίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θοδωρής ΔΡΙΤΣΑΣ.

Ο κ. ΔΡΙΤΣΑΣ μας ενημέρωσε για τους στόχους και τα σχέδια του για την πόλη του Πειραιά, που η ιστορία του συνδέεται στενά και με το Λιμενικό Σώμα. Επίσης δήλωσε το συνεχές εδιαφέρον του για τα προβλήματα του οργανισμού που υπηρετούμε και τα στελέχη του, τα οποία εξάλλου του είναι οικεία και από την έως πρότινος θέση του.


Εμείς από την πλευρά μας, ευχηθήκαμε επιτυχία στην προσπάθειά του και εκφράσαμε την πεποίθηση ότι η συνεργασία θα συνεχιστεί από όποια θέση κι αν βρίσκεται στο μέλλον.  
 


 
 
 
 
 Συνάντηση Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. με Θοδωρή Δρίτσα
 



Τα γραφεία της Ομοσπονδίας επισκέφτηκε σήμερα ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά κ. Θοδωρής Δρίτσας όπου είχε συνάντηση με το Προεδρείο.

Κατά την διάρκεια αυτής, συζητήθηκαν θέματα που βρίσκονται σε εξέλιξη και αφορούν το Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., μιας και ο κ. Δρίτσας λόγω της κοινοβουλευτικής του ιδιότητας τα έχει πολλάκις χειρισθεί και έχει παρέμβει καταλυτικά για πολλά από αυτά, αλλά και θέματα μέριμνας προς το προσωπικό με την ιδιότητα του Υποψήφιου Δημάρχου Πειραιά.

Ο ίδιος τόνισε ότι από οποιαδήποτε θέση και αν βρεθεί θα συνεχίσει να είναι δίπλα και να προσπαθεί στην κατεύθυνση της επίλυσης των προβλημάτων του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,  την προσφορά του οποίου τιμά διαχρονικά.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΡΙΒΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΤΣΙΝΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
 
 
 

Συνάντηση Ε.Π.Λ.Σ.Α.Π.Ν με ΘΟΔΩΡΗ ΔΡΙΤΣΑ

 
 
 
 
 Πραγματοποιήθηκε χθες στα πλαίσια των επισκέψεων στο Υ.Ν.Α του υποψηφίου Δημάρχου Πειραιά κου Θοδωρή Δρίτσα συνοδευόμενο από τον υπεύθυνο για τα Σώματα Ασφαλείας και πρώην πρόεδρο της Ομοσπονδίας μας Τάσο Μαυρόπουλο  με μέλη του Δ.Σ της Ένωσης Άττικής Πειραιά &Νήσων.
Με τον κύριο Δρίτσα ο οποίος υπήρξε για πολλά χρόνια υπεύθυνος για τα θέματα Ναυτιλίας
 και τον κύριο Μαυρόπουλο συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την διοικητική μέριμνα του προσωπικού και κανονίστηκε μία συνάντηση ακριβώς μετά το τέλος των εκλογών όπου και θα συζητηθούν εκτενέστερα τα προβλήματα που ταλανίζουν το προσωπικό


Για το Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ             ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ    ΤΣΙΑΝΟΣ         ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
 
 
 
 
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.