.

''ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ...ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ'' ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

''ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ...ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ''


Εδώ και έναν χρόνο περίπου, η Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, έκρινε αναγκαία τη δημιουργία του μέτρου << της προσωρινής μετακίνησης >> Αστυνομικών από όλο το λεκανοπέδιο Αττικής αλλά ακόμα και του Πειραιά συμπεριλαμβανομένων και των νησιών του Αργοσαρωνικού πελάγους , για την καλύτερη λειτουργία του Ά και ΄Β τομέα της Υ.Φ.Ε.Κ.Α Αττικής.

Η διάρκεια αυτού του μέτρου κυμαίνεται από 1 εως 2 μήνες και έρχεται να αποτελειώσει τόσο τα << ερρημωμμένα >> από Αστυνομικούς, λόγω αυξημένων μέτρων τάξης και ασφάλειας , Α.Τ και Τ.Α , όσο και το ήδη χαμηλό βιοτικό και υποβαθμισμένο επίπεδο των Αστυνομικών.
Η καθημερινή μετακίνηση για εκτέλεση Υπηρεσίας από και προς την Αμυγδαλέζα , κοστίζει τόσο , όσο οι μισθοί μας να μην μπορούν να καλύψουν τα αναγκαία χρήματα που είναι απαραίτητα για αυτές τις μετακινήσεις.
Το ήδη υπάρχων Υπηρεσιακό λεωφορείο που εκκινεί από την Πέτρου Ράλλη , αδυνατεί να καλύψει ολόκληρο το φάσμα του λεκανοπεδίου Αττικής. Γι' αυτο κρίνεται επιβεβλιμμένη η μέριμνα για ένα ακόμα Υπηρ. λεωφορείο που να ξεκινά από την Ομόνοια , ένα σημείο που εξυπηρετεί πιο πολλούς λόγω ισοσκελισμένης απόστασης αλλά και πιο προσιτό λόγω πρόσβασης από το μετρό.



Αρχ/κας
ΔΑΛΑΜΠΙΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Μέλος της Ε.ΑΣ.Υ.Α στην Π.Ο.ΑΣ.Υ
 
 
#apasa.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.