.

Ανοιχτή Πρωτοβουλία Αστυνομικών: Καλή επιτυχία Βασίλη..! για την υποψηφιότητα του στο συνδυασμό του Γαβριήλ Σακελλαρίδη ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Ανοιχτή Πρωτοβουλία Αστυνομικών: Καλή επιτυχία Βασίλη..! για την υποψηφιότητα του στο συνδυασμό του Γαβριήλ Σακελλαρίδη

koutsikosΗ Ανοιχτή Πρωτοβουλία Αστυνομικών Αθήνας (ΑΠΑΣΑ) από την ιδρυτική της ακόμη διακήρυξη, αλλά και σε όλη τη διάρκεια παρουσίας και δράσης στα αστυνομικά συνδικαλιστικά δρώμενα θεώρησε ως κομβικό σημείο αναγνώρισης του επαγγέλματος μας, του ίδιου του αστυνομικού και της αξιοπιστίας του , την όσμωση με την κοινωνία, την συμμετοχή και την διεκδίκηση για λύση στα προβλήματά της.Η επιλογή του μέλους μας και εκλεγμένου αντιπροσώπου στην ΠΟΑΣΥ Βασίλη Κούτσικου να συμμετέχει στην αυτοδιοικητική μάχη της πόλης μας, της Αθήνας, του κεντρικού δήμου της χώρας ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος είναι ακριβώς σε αυτή την κατεύθυνση.
Η αποδοχή και η ένταξη στην προσπάθεια μιας δημοτικής παράταξης όπως είναι η Ανοιχτή Πόλη,με ιστορική συνέχεια και παρέμβαση στη πόλη εδώ και 8 χρόνια και όχι σε κάποιο ευκαιριακό ψηφοδέλτιο εν’ όψη εκλογών.Η συμπόρευση και κοινή δράση με ανθρώπους που αντιστάθηκαν με συνέπεια στις εφαρμοζόμενες πολιτικές εξαθλίωσης, υπερασπίστηκαν ανθρώπινα δικαιώματα και κοινωνικές κατακτήσεις, με ισχυρό αποτύπωμα στο χώρο των συνδικάτων, του αθλητισμού, του πολιτισμού, της παιδείας, της υγείας και των κινημάτων αλλά κυρίως στις γειτονιές της πόλης.

Η κατάρτιση ενός ψηφοδελτίου με ενεργούς και δραστήριους ανθρώπους της πόλης σε συνδυασμό με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που στοχεύει να απαντήσει στα πραγματικά προβλήματα μας κάνουν με ειλικρινή ενθουσιασμό να στηρίξουμε έναν από εμάς αλλά και να καλέσουμε όλους στη στήριξη μιας υποψηφιότητας που καλά γνωρίζουμε ότι αξίζει.



Σύντομο Βιογραφικό Βασίλη Κούτσικου

Γεννήθηκε το 1975 στήν Άρτα και είναι αστυνομικός. Με πανελλήνιες εξετάσεις το 1996 εντάχθηκε στην ΕΛ.ΑΣ και από τότε ζει στην Αθήνα, για αρκετά χρόνια στην περιοχή του Αγ.Παντελεήμονα και τώρα στα Κάτω Πατήσια. Για περισσότερο από μία δεκαετία εργάστηκε σε κεντρικά αστυνομικά τμήματα της Αθήνας. Είναι εκλεγμένος αντιπρόσωπος στην ΠΟΑΣΥ με την παράταξη Ανοιχτή Πρωτοβουλία Αστυνομικών Αθήνας σε μια προσπάθεια για εκδημοκρατισμό της ΕΛ.ΑΣ, εργασιακή αξιοπρέπεια των αστυνομικών και συνάντησης του ένστολου συνδικαλισμού με όλους τους εργαζόμενους.

#apasa.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.