.

Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης



Σήμερα Τετάρτη 11-06-2014, αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία συμμετείχαν ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, υπεύθυνος του Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Δημήτρης Τσουκαλάς και ο Τάσος Μαυρόπουλος συντονιστής του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ, συναντήθηκαν στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο Δημήτρη Τσακνάκη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία έγινε με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του νέου Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την λειτουργία της ΕΛ.ΑΣ., την αναδιοργάνωση και τον προσανατολισμό της, τις δυσμενείς εργασιακές συνθήκες του προσωπικού και τρόπους επίλυσής τους και την αναγκαιότητα πρόσληψης προσωπικού μέσω των πανελληνίων εξετάσεων.

Συζητήθηκε επίσης, η εμπλοκή της αστυνομίας στο Μεταναστευτικό και στα κέντρα κράτησης μεταναστών, η τεταμένη κατάσταση που επικρατεί μεταξύ αστυνομικών και αλλοδαπών εμπόρων που διατηρούν καταστήματα στην περιοχή πίσω από το Δημαρχείο της Αθήνας, καθώς και η εντεινόμενη καταστολή απέναντι σε ομάδες εργαζομένων όπως οι καθαρίστριες και οι σχολικοί φύλακες.

Το Γραφείο Τύπου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.