.

Δεν έσπασε η πόρτα από τα εκρηκτικά, Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για την επιχείρηση των λιμενικών ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Δεν έσπασε η πόρτα από τα εκρηκτικά, Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για την επιχείρηση των λιμενικών



Κινηματογραφικές σκηνές γεμάτες σασπένς και ένταση διέκριναν την άρτια οργανωμένη επιχείρηση των στελεχών της ομάδας ειδικών αποστολών του λιμενικού, που αιφνιδίσασαν και συνέλαβαν τους ναρκέμπορους στην αποθήκη του λευκού θανάτου στο Κορωπί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, πριν φτασουν στη θωρακισμένη πόρτα, οι λιμενικοί χρειάστηκε να κόψουν το κοτετσόσυρμα της περίφραξης και με αθόρυβες κινήσεις να

παγιδεύσουν με τη βοήθεια πυροτεχνουργών στη συνέχεια με εκρηκτικά την πόρτα. 
Η έκρηξη όμως δεν έριξε την βαριά πόρτα και χρεάστηκαν δύο με τρία χτυπήματα με τον κριό για να γκρεμιστεί και οι πανοπλοι οετζηδες να μπουν και ν' ακινητοποιήσουν τα 5 άτομα που ήταν μέσα στην αποθήκη.
Παρά την έκρηξη και το θορυβο απο τα χτυπήματα του κριού, ήταν τέτοιος ο αιφνιδιασμός αλλά και η ταχύτητα δράσης, που τα παραλυμένα απο το σοκ μέλη της λευκής συμμορίας δεν πρόλαβαν ούτε ν' αντιδράσουν, ούτε να αποπειραθούν να πιάσουν τα όπλα που βρίσκονταν μέσα στο χώρο της αποθήκης.
Τη στιγμή της εισοδου, οι 5 συλληφθέντες φορτωναν ένα τζιπ μερσεντές τις ισοβαρείς σακούλες με την ηρωίνη, τις οποίες είχαν συσκευάσει με θερμοκολλητικό μηχάνημα για πλαστικά και ζυγίσει στη ζυγαριά ακριβείας. Εκτός από αυτές τις σακούλες, τοποθετούσαν κι άλλες με μαρμαρόσκονη, ούτως ώστε σε κάποιο τυχαίο έλεγχο να μην καθίσταται ευκολα αντιληπτό το ακριβές περιεχόμενο του μεταφερόμενου δολοφονικού προϊόντος, παρά μόνο από ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους.
Στη συνέχεια και μετά τη σύλληψη και την παράδοση τους στους λιμενικούς της ασφάλειας, ακολουθησε νέα έρευνα σε τρία δωμάτια υπερπολυτελούς ξενοδοχείου στην περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας, στα οποία είχαν καταλύσει κάποιοι από τους συλληφθέντες.
Όπως διαπιστώθηκε, αμέσως μετά τη μεταφορά της τεράστιας ποσοτητας ναρκωτικών στην Ελλάδα, ο πρώτος σταθμός μεταφορτωσης ήταν η βίλα της Φιλοθέης και στη συνέχεια γνόταν η μεταφορά στην αποθήκη στο Κορωπί γιατη συσκευασία και την επανεξαγωγή κυρίως προς Βέλγιο.
Στα αξιοσημείωτα είναι πάντως πως η συγκεκριμένη υπήρξε η 38η έφοδος σε κλειστο χώρο των λιμενκών της ομάδας εδκών αποστολών, που με πενιχρό εξοπλισμο κι εφόδια, κατάφεραν να φέραν σε πέρας την αποστολή τους έχοντας πετύχει απόλυτα ποσοστά επιτυχίας και δίχως ν' ανοίξει μύτη.


#bloko.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.