.

Χρ. Φωτόπουλος: Ανεγκέφαλοι και εγκληματικές φυσιογνωμίες εντός της ΕΛΑΣ ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Χρ. Φωτόπουλος: Ανεγκέφαλοι και εγκληματικές φυσιογνωμίες εντός της ΕΛΑΣ



Την αστυνομική βία σε βάρος των καθαριστριών και το βίντεο με το πισώπλατο χτύπημα καθαρίστριας που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων, καταδίκασε με κατηγορηματικό τρόπο ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Χρ. Φωτόπουλος.

   

"Δυστυχώς υπάρχουν και αυτοί οι ανεγκέφαλοι, οι εγκληματικές φυσιογνωμίες" τόνισε με νόημα, μιλώντας το πρωί στην τηλεόραση του Mega.

Ο Χρ. Φωτόπουλος σχολίασε επίσης τη φωτογραφία του αστυνομικού με τη σιδηρογροθιά στο χέρι, λέγοντας "τα έχω δει και με πεισμώνουν γιατί δεν έχουν αντιμετωπιστεί με τρόπο παραδειγματικό".

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας των αστυνομικών ζήτησε να δοθούν στη δημοσιότητα οι ΕΔΕ που έχουν γίνει στο παρελθόν για υποθέσεις αστυνομικής βίας, όπως σε βάρος του φωτορεπόρτερ Μάριου Λώλου ή του δημοσιογράφου Μανώλη Κυπραίου, αλλιώς "είμαστε εκτεθειμένοι". Ανέφερε ακόμη πως τέτοια φαινόμενα "δεν ανάγονται μέσα σε διαταγές", ενώ υποστήριξε ότι η πλειοψηφία των αστυνομικών, κάτω από αντίξοες συνθήκες, μάχεται ενάντια στο έγκλημα.

Τέλος, ο Χρ. Φωτόπουλος, είπε πως πρόσφατα αντιπροσωπεία της ομοσπονδίας επισκέφτηκε τις απολυμένες καθαρίστριες, καθώς μεσολάβησαν και άλλα γεγονότα "βίαιων συμπεριφορών" και τάχθηκε στο πλευρό τους στο αίτημα για επαναπρόσληψή τους. 



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.