.

ΛΗΣΤΕΙΑ...!!! ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

ΛΗΣΤΕΙΑ...!!!



Λόγω επαγγέλματος, μας είναι γνωστό ότι κατά τη διάρκεια θερινών μηνών, κλοπές και διαρρήξεις αυξάνονται.
Μία άλλη αρκετά διαδεδομένη μέθοδος είναι και η ‘’δια της απασχολήσεως’’.

Εν μέσω θέρους λοιπόν, με άφθονες χειραψίες στο προσωπικό της Αστυνομίας, φιλικά χτυπήματα στην πλάτη από τον Πρωθυπουργό και μια τελεσίδικη απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας που εκκρεμεί η υλοποίησή της, η Κυβέρνηση (Ν.Δ.-ΠΑ.ΣΟ.Κ.) φαίνεται να προπαρασκευάζει και να οργανώνει τη μεγάλη ληστεία σε βάρος του Ταμείου μας (ΤΕΑΠΑΣΑ) και των αποθεματικών μας.
Συνάδελφοι με λίγα λόγια η κατάσταση έχει ως εξής:
Το ΤΕΑΠΑΣΑ παρ’ ότι δέχθηκε και αυτό τη ληστρική επίθεση του PSI χάνοντας από τα ταμεία του ποσό που προσεγγίζει τα 360.000.000 ευρώ περίπου, παραμένει με βάση τις εισφορές μας σε αυτό, ένα βιώσιμο και υγιές ταμείο που πληρεί μάλιστα ακόμη και τη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος.
Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση, διαθέτει αποθεματικά με τη μορφή μετρητών που υπερβαίνουν τα 350.000.000 ευρώ, καθώς και ακίνητη περιουσία που στις ακόμη και σημερινές χαμηλές εμπορικές τιμές υπερβαίνει κάποιες δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.
Ταυτόχρονα, με τις καινούριες ρυθμίσεις που αφορούν το ασφαλιστικό-συνταξιοδοτικό και που φόρτωσαν έως και 15 έτη επιπλέον εργασίας στο ένστολο προσωπικό, αν εξαιρεθεί ένας αριθμός 7 με 8 χιλιάδες συνάδελφων που έχουν κατοχυρώσει το δικαίωμα στη σύνταξη, για αρκετά έτη που ξεπερνούν την 20ετία, το Ταμείο κατά κύριο λόγο θα εισπράττει και μόνο εισφορές χωρίς να χορηγεί επιπλέον παροχές. Εισφορές οι οποίες, εύκολα από το αναλυτικό σημείωμα αποδοχών, κάθε συνάδελφος μπορεί να καταλάβει πως υπερβαίνουν κατά πολύ αυτές που επικρατούν στο γενικότερο δημόσιο τομέα.
Συνοπτικά και εν κατακλείδι κάθε σκέψη για ένταξη στο Ε.Τ.Ε.Α., για υπολογισμό των παροχών με βάση καινούριο τύπο και γενικότερα για οποιαδήποτε πράξη που οδηγεί στην απώλεια της αυτοτέλειας του Ταμείου αποτελεί έγκλημα.
Καλούμε κάθε συνάδελφο Αστυνομικό, Πυροσβέστη, ένστολο εργαζόμενο και συνταξιούχο.
Καλούμε τους συνδικαλιστικούς μας φορείς σε Πρωτοβάθμιο και Δευτεροβάθμιο επίπεδο για άμεση ενεργοποίηση, έκτακτη σύγκληση των Δ.Σ. και αγώνα προάσπισης της περιουσίας μας.


Συνάδελφοι....ΛΗΣΤΕΙΑ!!




Ανοιχτή Πρωτοβουλία Αστυνομικών Αθήνας [ΑΠΑΣΑ]

Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία Πυροσβεστών [ΑΕΠΠ]

Πανελλήνια Ομοσπονδία Αποστράτων Αξιωματικών Σωμ. Ασφ. 

[ΠΟΑΑΣΑ]





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.