.

Οι εργαζόμενοι στα Σ.Α και στις Ε.Δ θα συμμετέχουν ενεργά στην συγκρότηση ενός ΠΑΛΛΑΙΚΟΥ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ και ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ μετώπου, για την υπεράσπιση του Δημόσιου χαρακτήρα της ΔΕΗ. ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Οι εργαζόμενοι στα Σ.Α και στις Ε.Δ θα συμμετέχουν ενεργά στην συγκρότηση ενός ΠΑΛΛΑΙΚΟΥ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ και ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ μετώπου, για την υπεράσπιση του Δημόσιου χαρακτήρα της ΔΕΗ.

Ανοικτή Επιστολή -  Κάλεσμα
Τάσου Μανιάτη και  Δημήτρη Σιμιτσή 
Μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Αξιωματικών του Πυροσβεστικού  Σώματος. 



Η ΔΕΗ έχει στρατηγική σημασία για την εθνική οικονομία και την ανάπτυξη της χώρας μας. Ακριβώς 64 χρόνια μετά την Ίδρυσή της ( καλοκαίρι του 1950) με Νόμο στη Βουλή, η Συγκυβέρνηση εκποιεί με συνοπτικές διαδικασίες, φιλέτα από τις πιο παραγωγικών μονάδες της όπως, των λιγνιτικών πεδίων, υδροηλεκτρικών εργοστασίων και φραγμάτων.

Συνεπώς, σήμερα καλούμαστε να υπερασπιστούμε όχι μονάχα το ιερό δικαίωμα των εργαζόμενων στην εργασία αλλά και το δικαίωμα του ελληνικού λαού να διατηρήσει τον έλεγχο και την ιδιοκτησία μιας επιχείρησης, που στήθηκε από το δικό του υστέρημα και το δικό του ιδρώτα, πριν από 64 χρόνια.

Αν αφήσουμε τα ξένα και εγχώρια συμφέροντα να εκμεταλλευτούν αυτά τα φιλέτα και το δημόσιο χαρακτήρα της ΔΕΗ τότε, είναι σίγουρο ότι και οι εργαζόμενοι θα απολυθούν και φυσικά δεν θα νοιαστούν αν το ρεύμα ακριβύνει σε σχέση με τις υπάρχουσες τιμές και επιβαρύνει ακόμα περισσότερο την τσέπη του κοσμάκη. Έτσι γίνεται στον «νεοφιλελεύθερο κόσμο».

Εδώ το συγκεκριμένο θέμα είναι Εθνικής σημασίας!!!!!!!!!

Γι’ αυτό και οι εργαζόμενοι στα Σώματα Ασφαλείας και στις Ένοπλες δυνάμεις ως κομμάτι της κοινωνίας και του εργατικού κινήματος πρέπει, όχι μόνο να δηλώσουν την στήριξή τους στον αγώνα των εργαζομένων της ΔΕΗ ενάντια στην εκποίηση και στο ξεπούλημά της, αλλά και να συμμετέχουν ενεργά στην συγκρότηση ενός ΠΑΛΛΑΙΚΟΥ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ και ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ μετώπου, για την υπεράσπιση του Δημόσιου χαρακτήρα της.

Το πρόσχημα του κακού συνδικαλισμού που εμποδίζει την εξυγίανση και την ανάπτυξη της, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως άλλοθι για την εκποίηση Δημόσιου πλούτου. Εξάλλου, αυτόν τον «κακό» συνδικαλισμό ποιος τον ανέχθηκε και τον συντήρησε επί τόσα χρόνια ?

Συνάδελφοι, οι πολιτικές των εκποιήσεων και της διάλυσης των Δημόσιων Φορέων και Οργανισμών αφορούν πλέον άμεσα τα Σ.Α. και τις Ε.Δ. .Η συρρίκνωση και η εκχώρηση τομέων δραστηριοτήτων από τα ένστολα Σώματα, Πυροσβεστική, ΕΛ.ΑΣ, Λ.Σ και Ε.Δ. στους ιδιώτες, είναι πλέον ο επόμενος στόχος.

Μην αυταπατάστε. Εμάς ο Κύκλωπας θα μας φάει τελευταίους.!!!!!!!!!!!!!!

Είναι ιστορική μας υποχρέωση να παλέψουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ ενάντια στο ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας της Πατρίδας μας.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.