.

''Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς τον Κασιδιάρη''; Πολλά πρέπει να γίνουν για τη ΧΑ ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

''Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς τον Κασιδιάρη''; Πολλά πρέπει να γίνουν για τη ΧΑ




“Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς τον Κασιδιάρη”; Ο ανερχόμενος αστέρας της Χρυσής Αυγής που από φοιτητής της Γεωπονικής -συμπαθών τη ΔΑΠ όπως λένε συμφοιτητές του- έγινε ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα τηλεοπτικά πρόσωπα, είναι από χθες προφυλακιστέος.

Σύνολο Χρυσαυγιτών βουλευτών πίσω από τα κάγκελα εννέα.

Αλλά η Χρυσή Αυγή εκτός φυλακών είναι εδώ . Κι όσες χειροπέδες κι αν μπουν το “φαινόμενο ΧΑ” δεν πρόκειται να εξαφανιστεί έτσι εύκολα κι απλά ,όπως όλοι ελπίζαμε. Η ανικανότητα (;) ή η σκοπιμότητα (;) ενός παράλυτου πολιτικού συστήματος έδωσε την ευκαιρία σε μια γραφική οργάνωση του 0,5% να εμφανίζεται ως “τρίτη πολιτική δύναμη” όπως αλαζονικά μας θύμισε ο Ηλίας Παναγιώταρος.

Τα χαστούκια του Κασιδιάρη σε ζωντανή τηλεοπτική σύνδεση, η δολοφονία Φύσσα στο Κερατσίνι ,τα ασύλληπτα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν από την αστυνομική και δικαστική έρευνα και αποδεινύουν την νεοναζιστική προέλευση της οργάνωσης, τίποτα απ΄ όλα αυτά όσο κι αν είναι δύσκολο να το παραδεχτούμε , δεν “φρέναραν” την ανοδική εκλογική τάση της οργάνωσης. Το ισχυρότερο αντίδοτο στο “δηλητήριο” με το οποίο ποτίζει η ΧΑ την πολιτική και κοινωνική καθημερινότητα ήταν ,είναι και θα είναι η απόλυτη πολιτική της αποδόμηση. Και το ανίκανο πολιτικό σύστημα που προαναφέραμε ακόμη και τώρα δεν μπορεί να την επιτύχει.


Θα πρέπει να παραδεχτούμε κάτι ακόμη δυσάρεστο. Ότι ένα μειοψηφικό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας δεν έχει πρόβλημα να “ασπαστεί” ακόμη και τις ακραίες “χρυσαυγίτικες” αντιλήψεις προκειμένου να κάνει τη δουλειά του. Είναι 5,6 ή 7% , πάντως σίγουρα δεν είναι μόνο το 0,5% που έπαιρνε η οργάνωση σε προηγούμενες εκλογικές απόπειρες. Αυτό που ενδιαφέρει είναι το υπόλοιπο “διαμαρτυρόμενο” ή “παραπλανημένο” πλήθος ψηφοφόρων που είναι απολύτως βέβαιο ότι δεν ξέρουν καν τι πρεσβεύει η ΧΑ.

Δυστυχώς νέοι άνθρωποι οι περισσότεροι “γοητεύονται” από τα μεγάλα κούφια λόγια των χρυσαυγιτών που θα λύσουν με μαγικά ραβδάκια και …καταδρομείς το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης. Που θα διώξουν όλους τους ξένους για να δουλέψουν στα χωράφια οι Έλληνες, λες και τους εμπόδιζαν οι ξένοι να δουλέψουν τη γη. Που θα “τσακίσουν” τους “μεγαλοκαναλάρχες” αλλά παραδόξως μένουν μόνο σ΄ αυτούς και σε κάνεναν άλλο “ισχυρό”.

Κανείς από τους “διαμαρτυρόμενους παραπλανημένους” δεν έχει ιδέα για το τι πρεσβεύει η ΧΑ . Για να μείνουμε στα δικά μας τα στρατιωτικά, αμφιβάλουμε αν κάποια από τις αρκετές νέες κοπέλες που ψήφισαν τους “μαυροντυμένους” της ΧΑ γνωρίζει ότι στη -θεωρητική- περίπτωση άσκησης της εξουσίας εκείνες θα ντύνονταν από τα 18 υποχρεωτικά στο χακί! Και δεν γνωρίζουμε και πολλές κοπελιές που ενθουσιάζονται μ’ αυτή την ιδέα.


Ότι θέμα κι αν πιάσεις από την ατζέντα της ΧΑ , μεταδίδει μίσος ,θυμό κι ακραίες απόψεις. Δυστυχώς τίποτα απ΄ όλα αυτά τα κουρασμένα κόμματα της μεταπολίτευσης αλλά και ο πιο “φρέσκος” ΣΥΡΙΖΑ δεν φρόντισαν να τα αναδείξουν με επιμονή και πάθος,μέχρι το μήνυμα να φθάσει και στον τελευταίο απελπισμένο πολίτη. Κέρδισε χρόνο -χρυσάφι η οργάνωση για να “εθίσει” κοινωνικές ομάδες . Και σ΄ αυτόν εθισμό αρχίζει πια να βρίσκει υποψηφίους και στελέχη που την “νομιμοποιούν” και κάνουν κι άλλους να πουν “γιατί όχι”; Δύο αντιστράτηγοι ήδη εντάχθηκαν στην δύναμή της και οι “θεωρητικοί” που αναζητούνταν μάταια μέχρι τώρα, βλέποντας τα “γαλόνια να κατατίθενται” στην ΧΑ το ξανασκέφτονται σοβαρά.

Θα πείτε “χρειάζονταν οι στρατηγοί για να συμβεί αυτό”; Όταν υψηλότατοι κυβερνητικοί παράγοντες είχαν ανοιχτή γραμμή μαζί τους ,όπως προέκυψε από το περιβόητο βίντεο Μπαλτάκου; Σωστό είναι κι αυτό.

Συμπέρασμα; Οι προφυλακίσεις δεν πρόκειται να βάλουν φραγμό στη δράση της ΧΑ. Αν έστω και τώρα το υπόλοιπο πολιτικό σύστημα δεν σοβαρευτεί οι προφυλακισμένοι και οι σε κατ΄ οίκον περιορισμό θα συνεχίσουν να παριστάνουν τους “ήρωες” και τους “μάρτυρες” κουνώντας το δάχτυλο μέσα από τα κάγκελα.

Συνεπώς έχουμε πάρα πολλά να κάνουμε ακόμη και τώρα “χωρίς τον Ηλία Κασιδιάρη”.

Ειδικά για το χώρο των ΕΔ, πρέπει να δοθεί τέλος στον τρόπο που μια θλιβερή ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ κάνει θόρυβο ,προκαλώντας την λανθασμένη εντύπωση ότι η οργάνωση έχει "σοβαρές βάσεις στο στράτευμα".



#onalert


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.